SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Belki Battalgazi Kullanır"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:33:39
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez çevreyolu üzerindeki İl Özel İdaresi’ne ait Arapgir Garajı’nın satış işleminden vaz geçilerek, söz konusu yerin büyükşehir belediye uygulamasında Battalgazi Belediyesi’nce ihtiyaca göre kullanılmasına karar verildi. 

Malatya İl Genel Meclisi Mayıs ayı çalışmalarını ikinci oturumunu Meclis başkanı Naci Şavata başkanlığında gerçekleştirdi. Meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülüp rapora bağlanan İl Özel İdaresine ait Arapgir Garajı ile mülkiyeti Emniyet Müdürlüğü'ne ait Karakavak’taki yerin takası işlemi ile ilgili raporu okundu. Raporda, İl Özel İdaresine ait Arapgir Garajı ile mülkiye Emniyet Müdürlüğüne ait Karakavaktaki yerin takası işlemi gerçekleşemediğinden İl Özel İdaresine ait Arapgir Garajının satışı için İl Encümenine yetki verilmesi istendi. Ancak AKP Grup Başkanı Mehmet Ali Doğan, söz konusu yerin büyükşehir belediye uygulamasında ihtiyaca göre kullanılabileceğini belirterek, rapordaki satış yetkisinin çıkartılmasını istedi. CHP Grup Başkanı Mustafa Mengüç de satış yetkisinin kaldırılmasını istedi. Bunun üzerine Meclis Başkanı Naci Şavata büyükşehir belediye uygulamasında Arapgir Garajı yerinin Battalgazi Belediyesi’nce kullanılabileceğini belirterek, mevcut yerin satışının şuanda askıya alındığını belirtti.

Yapılan görüşmeler sonucunda Arapgir Garajı’nın satış talebi rapordan çıkartıldı.

Meclis toplantısında Mermer Organize Sanayi Bölgesi ile Teknopark Şirketi’ndeki sermaye artırımı nedeniyle Özel İdare hissesine düşen payın ödenmesi ile ilgili teklif oylanarak Bütçe Komisyonu'na gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız