SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Belki de Hezimete Uğrayacaktık..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, "Bora o kurtarışları yapmasa, belki de hezimete uğrayacaktık.."dedi ve 5 dakika uzatma oynatan hakeme tepki gösterdi. Trabzon Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1 puanı son saniyede "kurtarmalarını" "futbolun cilvesi" olarak nitelendirirken, Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi oyunu ve sonucu takımın tecrübesizliğine bağladı. Trabzon Başkanı Atay Aktuğ ise farklı kazanabilecekleri bir maç olduğunu söyledi.

FEYYAZ UÇAR'IN DEĞERLENDİRMELERİ..
"Allah her teknik adama, Yattara, Fatih Tekke ve Gökdeniz gibi forvet oyuncuları nesip etsin. Bora o kurtarışları yapmasaydı, yenilecektik, belkide hezimete uğrayacaktık. Ancak şunu merak ediyorum, Bu kadar tempolu bir oyunda 20 tane gol pozisyonu olan, kalecilerin mucizeler yarattığı bir maçta 5 dakika uzatılacak bir şey göremedim ben. Tekrarlanan penaltı dışında oyunu 5 dakika uzattılmasını gerektiren bir şey göremedim. Yerde yatan bir oyuncu olmadı. Galiba biz kendimizi kandırıyoruz. Türkiye'de değişen hiç bir şey yok. Hakemler değişmiyor, kaderimiz değişmiyor. Hocalar değişiyor. Hocalar değişir, yerine yenileri gelir, ama futbol oyunu ne yazıkkı bu şekilde kalacaktır. Avrupa kupalarındaki ne yazık ki istediğimiz sonuçları alamayacağız. Maalesef büyük takımlarımız, kendilerine iyi rakip olacak, kendilerinin gelişmesini sağlayacak rakipleri bulamayacaklardır. Çünkü gereksiz yardımlar alıyorlar. İyi bir rekabet ortamı olmayacaktır büyük takımlarımız için, onlar içinde çok üzülüyorum."

ŞENOL GÜNEŞ'İN DEĞERLENDİRMESİ..
"3 puan düşünüyorduk, bu amaçla sahaya çıktık. Oyunun tamamına baktığımızda, pozisyon zenginliği, gol pozisyonu üreten takım bizdik. Ama futbolun adaleti belli olmuyor. Yakalanan pozisyonları gole çevirmemiz gerekiyordu. Pozisyon vererek, bir gol yedik. Ondan sonra gelen gol ise futbolun cilvesi adaleti diyelim, enterasan. Farkı bulmamız gerekirdi. Oyuncularım iyi şeyler ürettiler, ancak basit hatalardan dolayı kaybedilen bir 3 puan var...

..Hakem bugünkü maçta Trabzonspor'u oynatmak mı istedi, önünü kesmek mi istedi? Bunları hiç konuşmak istemiyorum, çünkü sinirlerim bozuluyor, hakemlerle ilgili konuşunca. Trabzonspor'un aleyhine çok kararlar verilmiştir. Biz 1 puanı hakemle almadık, kaybettiğimiz 2 puanda hakemin etkisi vardır, kaçırdığımız gollerin etkisi vardır. Ama 1 puana hakemin katkısı yoktur. Biz burada 2 puan kaybettik, ama hekimli ama hakemsiz.."

BAŞKANLAR..
Malatyaspor Kulubü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, "Tecrübesizliğimizin kurbanı olduk. Takım genç. Bir yerde artık tecrübe de önemli bir faktör. Normal tecrübeli bir takım olsaydı, o son saniyede o golü yemezdi. Neticede iyi mücadele yaptık. Seyircimiz tek kelime ile muhteşemdi. Bir de bugün hem Malatya ve hem de Türkiye bir kaleci kazandı. Teknik heyetimizle yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Trabzonspor Kulubü Başkanı Atay Aktuğ ise, "Farklı alacağımız bir maçı zora soktuk. Son saniyede bulduğumuz gol ile teselli bulduk. Malatyaspor'a da başarılar diliyorum"diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız