SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Belmando' Başkan Muavini

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Kurulu İzmir’de yapıldı. 29 asil, 29 yedek yönetim kurulu üyesi ile Denetleme Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçildiği kongrede başkanlığa Trabzon Dernek Başkanı Sedat Olca, 1. Başkan yardımcılığına Malatya Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanlığı görevini de yürüten, Recep Menekşe getirildi. Menekşe, önceki yönetimde de aynı görevi yürütüyordu.

Kongrede, önceki yönetim kurulu raporlarının okunması ve ibrasının yanı sıra “futbol saha komiserlerinin ücretleri ve özlük haklarının iyileştirilmesi, ödenmeyen ücretlerin ödenmesi yönünde yönetimin çaba harcaması, 1 yıl içerisinde bu konularda bir gelişme sağlanmazsa yönetimin istifa etmesi” kararı alındı.

Komiserlerin haklarının takibi hususunda yapılacak girişimleri yürütecek bir heyet seçildi. Heyet, Sedat Olca, Haluk Okan, Şinasi Acar, Recep Menekşe ve Metin Kaymaz’dan oluştu.

Menekşe Kimdir?
Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca beldesinde doğan 66 yaşındaki Menekşe Malatya futbolunun yakından tanıdığı bir isim. ‘Belmondo Recep’ lakabıyla tanınan Menekşe, 1970 yılından beri Malatya amatör futbolunun içerisinde. Adafıspor’da yöneticilik yapan, Yakıncaspor’u kuran ve başkanlığını yapan Menekşe, 1992 yılından bu yana Malatya Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanlığını yapıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız