SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bem-Bir-Sen'den SDT Teşekkürü

0
Güncellendi - 2019-08-10 03:06:55
Bem-Bir-Sen'den SDT Teşekkürü
A- A+ PAYLAŞ

Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Hüseyin Hanbay, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile süresi dolan Sosyal Denge Tazminatı ile ilgili başlattığımız süreç sonuçlandı. Buna göre Malatya Büyükşehir Belediyemiz ile MASKİ Genel Müdürlüğünde çalışan memurlarımıza Sosyal Denge Tazminatı ödemeleri için talebimiz kabul gördü. Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Hanbay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “31 Mart Yerel Seçimleri akabinde halkın büyük bir teveccühü ile Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Selahattin Gürkan Başkanımızla süresi dolan Sosyal Denge Tazminatı ile ilgili Sendikamız Malatya Şubesi ve Genel Merkezimizi temsilen süreç başlatılarak sürdürülmüştür. Yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Ben-Bir-Sen (Belediye ve özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası) olarak Malatya Büyükşehir Belediyemiz ile MASKİ Genel Müdürlüğü'nde çalışan memurlarımıza Sosyal Denge Tazminatı ödemeleri için talebimiz kabul görmüş olup, ağustos ayı itibariyle verilmeye başlanmıştır. Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmemizin tüm çalışanlarımız ve aileleri için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Başkanımızın Sosyal Denge Tazminatı ve diğer özlük haklarıyla ilgili geçmiş Belediye Başkanlığı dönemlerinde de çalışanlarımıza her zaman katkıları olmuştur. Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde de Sosyal Denge Tazminatının ödenmesi, çalışanların refah seviyesinin yükselmesine vesile olduğundan tüm çalışanlarımız adına Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ali (4 yıl önce)
    senden sendika başkanı olmaz paşam. Başkan asansore binerken gözükmeye calışan biri nasıl başkanla görüşebilsin. sen mì görüştün Başkanla. biran önce liyakat sahibine bırak bari
    0
    0
    Yanıtla
  • eskişehirli (4 yıl önce)
    adam başkanı övmeye basını çağırmış sendikalar ağalık düzenleri oldu.
    0
    0
    Yanıtla