SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ben Başkanın Yerinde Olsam.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:26:57
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, atıl vaziyetteki Akçadağ Kültür Merkezi inşaatı için “Yıkılsın” ve “Yıkılmasın” şeklinde verilmiş olan iki farklı rapor bulunduğunu söyledi. 

Akçadağ ilçesindeki Kültür Merkezi inşaatında inceleme yapan Milletvekili Çalık, “Akçadağ Kültür Merkezi projesi Akçadağ için yüreğimizin kanayan yarası. Biz bu proje için sayın bakanımızla, müsteşarımızla ve genel müdürümüz ile ayrı ayrı görüştük. Bu binayı yıkamadığımız için ve paramızda olmasına rağmen, bir kısım hocaların ‘Yıkılmamalı’ ve bir kısım hocalarında ‘Yıkılır’ dedikleri için maalesef Kültür Merkezimizi yapamıyoruz. Ben belediye başkanımın yerinde olsam, belediye meclis üyelerimi toplarım, ‘Metruk binadır’ derim, karar alırız, yolumuza devam ederiz” diye konuştu.

Milletvekili Çalık, Akçadağ Devlet Hastanesi projesi içinde bilgi aktararak, “İnşallah 2015’den itibaren Akçadağlı hemşehrilerim 5 yıldızlı otel konforunda buradaki hastaneden hizmet almaya başlayacak. Biz sağlıkta değişimi ve dönüşümü yaşattık, Akçadağ’da da değişim ve dönüşümün hissedilmesi adına önemli bir hizmeti getiriyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun. Mevcut hastanenin de ilçe halkımızın talebi olan Sağlık Meslek Lisesine dönüştürülmesi içinde görüşmelerimizi yapacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız