SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ben Bu Ekibe Güveniyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:12:26
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta yer alan Malatya Yeşilyurtspor’un Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, hafta sonu sahalarında oynayacakları Elbistan Belediyespor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta Pazar günü Kahramanmaraş temsilcisi Elbistan Belediyespor ile karşılaşacak Malatya Yeşilyurtspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Turuncu-yeşilli takımda kırmızı kart cezalısı Bilal Dikici Elbistan maçında forma giyemeyecek.

Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Sucu, zor bir maçın kendilerini beklediğini söyleyerek, “Oynadığımız son maçta yenilgi aldık. Kadromuz geçen sezonunkiyle neredeyse aynı. Dolayısıyla bazı maçlarda tecrübesizlikten kaynaklı sorunlar yaşayabiliyoruz. Ancak şunu söyleyebilirim, çocuklarımız ve hocamız çok iyi kaynaştı. Takım içindeki birlik beraberliği sağladık ve bu da önümüzdeki maçlara yansıyacaktır. Tabi geçen hafta mağlup olmamız moralimizi bozdu. Ancak lig uzun bir maraton ve ben bu ekibe güveniyorum. Bu yıl tesis ve alt yapı gibi, bize göre daha önemli olan işlerimizi tamamlayacağız. Sezon neyi gösterir bilemeyiz. Olaya maç maç bakıyoruz. Dışarıda insanlar ne konuşur bilemem ama bizim gündemimizde şampiyonluk gibi bir hedef yok. Futbolda bir sonraki maçı kazanamazsanız daha öncekinin anlamı kalmıyor. Biz ayakları üzerinde durabilen ve aynı zamanda futbolcu çıkarabilen bir hüviyete kavuşmak için mücadele ediyoruz. Bu haftaki maçımıza tüm futbolseverleri bekliyoruz. Gerçekte bu sezon oynadığımız karşılaşmalar çok heyecanlı ve seyir zevki yüksek geçiyor. Umarım en kısa sürede güzel sonuçlarla puan tablosunda iyi bir yere geliriz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız