SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ben Bunlara Alışığım'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Gaziantep B.Belediye ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlarken, Teknik Direktör İsmail Kartal antrenman öncesi Ordu maçını değerlendirdi, sorulan soruları yanıtladı.

Kartal, "Çok iyi oynadığımız bir maçta olmadı, kazanamadık. Kazanamamamızın ötesinde rakibimizin de puan kaybetmesini gözönünde bulundurursak çok önemli bir avantaj kaybettik. Bunu söylemek zorundayız, gerçek olan dab u. Ama son haftalarda özellikle deplasmanlarda bugüne kadar bence oynadığımız en iyi futboldu. Sadece istediğimiz o bir golü bulamadık. Bulamadığımız için de kaybettik. Onun için bu maç geride kaldı. Gaziantep Belediye maçını düşünüyoruz. Önümüzde 3 maçlık bir periyot var. Bunları kazanıp rakiplerimizin kaybetmesini bekliyeceğiz, ilk 2’de çıkabilmemiz için. Bütün mücadelemiz bundan sonra bu yönde olacaktır."dedikten sonra, yöneltilen soruları yanıtladı.

Kartal'a sorulan sorular ve yanıtları şöyle:

"SORU: Bu maçta oyuncu değişiklikleriniz hala gündemde?..
YANIT: Geldiğim günden beri söylüyorum. Sonuca gore yorum yapmak çok kolaydır. Ee şimdi maç 0-0 berabere bitseydi herkes diyecekti ki, Taner gibi bir golcü niye oynamadı? diyecekti. Biz bunlara alışığız. Veya 92. dakikada Hakan Bayraktar golü atsaydı bunlar konuşulacak mıydı acaba, karşı karşıya. Böyle olduğu için herkes birşey söyleyebilir. Bunlara da ben alışığım. Bu benim işimin bir parçası. Bu dünyanın her yerinde böyledir. Sonuca gore yorum yapmak çok kolay birşeydir. Biz o an böyle düşündük, ama düşündüklerimiz olmadı maalesef. Herkes istediği gibi konuşabilir, istediği şekil her yerde söyleyebilir.

SORU: Bunun Malatyaspor’a zarar verdiğini düşünüyor musunuz? Size gore doğru olan değişikliğin veya bugüne kadar yaptıklarınızın Malatyaspor’a zarar verdiğini hiç düşündünüz mü?
YANIT: Şimdi yaptığım değişiklikler yerine oturmadığı zaman mağlup oluyorsun tabi ki zarar vermiş oluyor. Ama bir de öbür taraftan bakalım. Yaptığım değişikliklerle bugüne kadar yaptığı değişikliklerle çok maç kazandırdı İsmail Kartal Malatyaspor’a. Bir de böyle bakmak lazım. Dünyanın her antrenörü her maçta her yaptığı değişiklik yüzde yüz yerine oturacak faydalı olacak diye bir kural yok yani.

SORU: Malatyaspor bu maçı alsaydı şampiyon olacaktı. Bu maçı alamadı, şansı gitti, ne diyeceksiniz?
YANIT: Şimdi maçı alamamanın üzüntüsünü biz de yaşıyoruz. Biz zaten maçı almak için gittik. Peki ben size bir soru sorayım. Malatyaspor kötü mü oynadı iyi mi oynadı? (Soruyu soran kişi: Malatyaspor’un iyi oynaması farketmiyor. Malatyaspor’un 3 puan alması lazım. Kötü oynayaydı, 3 puan alaydı. Buna ne diyeceksiniz?) Tabi ki kötü oynayıp 3 puan da alabilirdi. Ama alamadık işte. Bu da geride kaldı işte.

SORU: Ordu maçından sonra yardımcınız Şenol Odabaş’ın ayrılığı vardı?
YANIT: Ailevi sorunlarından dolayı kendisine ben izin verdim. Ailevi sorununu hallettikten sonra tekrar aramıza katılacak.

SORU: Bülent Akın’la, Aydın Kuzu ile alakalı durum vardı. Alınan bir karar var mı?
YANIT: Herhangi bir karar yok. Sadece başkanımız geldi görüştük. Şu an birlik beraberlik zamanıdır. Bülent Akın hem bizden hem arkadaşlarından özür diledi. Yaptığı hareketin doğru olmadığını söylediler.Biz de birlik beraberlik zamanı olduğunu başkanımızla oturduk karar verdik ve yolumuza devam ediyoruz.

SORU: Malatyaspor’un umutları tükendi mi?
YANIT: Sizce tükendi mi? (Bir muhabir: Devam ediyor derken daha once sorular soran bir kişi de tükendiğini söylüyor) Olabilir. Sizin şahsi fikrinize saygı gösteririz. Bence ilk 2 şansı devam ediyor. En kötü ilk 2 şansı olmazsa bu takımın ilk 6’da çıkma şansı var. Herkes de bunu bilsin. Allahın izniyle çıkacağız.

SORU: Gaziantep Belediye maçı? 16 haftadır yenilmiyor rakip..
YANIT: Kazanmak için oynayacağız, başka şansımız yok. Vallahi bakalım. Biz hep ilklere imza attık. Antep Belediye maçında da 16 hafta yenilmiyorsa, ilklere biz imza atmış oluruz inşallah."

BİLET FİYATLARI..
Bu arada, Gaziantep B.Belediye maçı biletlerinin "indirimli" olarak Açık 2, Maraton 5, Kapalı 10, VIP 20 YTL'den satılacağı yolunda basına bilgi verilmesinden bir gün sonra biletlerin daha önce olduğu gibi Açık 5, Maraton 10, Kapalı 20, VIP 30 YTL'den satılacağı yolunda açıklama yapıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız