SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ben Bunları Kafama Takmıyorum"

0
Güncellendi - 2018-08-03 01:28:53
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Faslı golcüsü Khalid Boutaib, Fenerbahçe iddialarına ilişkin, "İlk maç çok yaklaştı sadece ona konsantre oluyorum, başka şeylere değil" dedi.

Yeni Malatyasapor'da Malatyaspor’da forma giyen Khalid Boutaïb’in menajeri Farid Khallaf, Fransa’da RMC Sports’a yaptığı açıklamada, “Fransa’ya dönebilir. Son büyük sözleşmesini Körfez’den bir takımla da yapabilir. Türkiye’de de kalabilir. Fenerbahçe ile görüştük. Haber bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Boutaib, adının Fenerbahçe'yle anılmasına, "Transferle ilgili her yerde konuşulan şeyler var, ben bunları kafama takmıyorum. Burayla ilgileniyorum. Burada sözleşmem var. İlk maç çok yaklaştı sadece ona konsantre oluyorum, başka şeylere değil" şeklinde cevap verdi.

Khalid Boutaib'in Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor. 31 yaşındaki Faslı golcü geçen sezon Yeni Malatyaspor formasıyla 32 karşılaşmada 12 gol, 5 asistlik bir performans sergiledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • yorgun (5 yıl önce)
    Eray kardeşim mükemmel yazmış ve örneklerle ne demek istediğini net ifade etmiş söylenecek bir şey bırakmamış .eleştiren kardeşlerim biraz birlik olmayı artık öğrenin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taştepeli (5 yıl önce)
    Tff 1.ligde mücadele eden Adanademir spor bizden 2-3 boy üstün takim kurdu,Kabullenmiyen itiraz edecek arkadaslar acin iki takiminda takim kadrolarini elinizi vicdaniniza koyarak bakin karar verin
    0
    0
    Yanıtla
  • O Tff 1.ligde adana demir sporun 3. kez super lig kadrosu kurdugunu bil isterim, her seferinde borca batip duruyorlar, ayrica bizim ciktigimiz sezon eskisehirde 60 milyonluk takim kurmustu süper ligde olsa uefaya oynar diyorlardi sonuc ne oldu, hersey kadro kurma degil borcsuz kafa rahat bir şekilde elindeki oyuncularin ödemesini yapip birlik bir takim olusturmak, elimi vicdanima koyarak şunu soyleyebilirim bu kadro gs, fb, malatya daki bjk maclarinda nasil kafaya futbol oynanir gosterdi bunu surekli yapmaya kalkan bir osmanli ise kumeye gitti kadrosu cok iyi antalya ve konya malatyanin altinda ligi bitirdi, haddimizi bildik yani, oyuncu grubu isterse futbolu oynuyor hoca da takimdan memnun zaten daha etkili olmak icin kapasitesi yuksek 4 futbolcu istiyorum demisti simdi gelenlerden memnun oldugunuda bugun soyledi bakalim sezonda neler olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın Gökalp (5 yıl önce)
    Kulübün yararına olacaksa niçin olmasın hayırlısı Erol hocamız daha iyi bilir saygılar YOZGAT Sorgun ilçesinden MALATYALI AYDIN GÖKALP
    0
    0
    Yanıtla