SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ben de Baş Çobanım"

0
Güncellendi - 2016-01-12 15:56:55
A- A+ PAYLAŞ

AKP Eski Milletvekili Cemal Akın, ziyaret ettiği Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği'nde kendisine hediye edilen çoban keçesini giyerek, "Ben de baş çobanım" dedi.

AKP'li eski vekil Cemal Akın, Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın'ı ziyaret etti. Cemal Akın'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Birlik Başkanı İhsan Akın, "Değerli bir büyüğümüz olan Cemal Bey, bir dönem belediye başkanlığımızı ve aynı zamanda bir dönem de AK Parti Milletvekilliği yaptı. Yönetim kurulu ve değerli yetiştiricilerimiz adına kendisine bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Birliklerinin kuruluş aşamasında kendilerine her zaman destek veren Cemal Akın'a teşekkür eden İhsan Akın, "Son çalışmalarımızda Sayın Hüseyin Cemal Akın bizlere önemli destekler sağlamıştır. Malatya'daki üreticilerimize ciddi destek sağlamıştır. Bu destekleri bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğinden hiç şüphemiz yok" dedi.

2004-2009 yılları arası Malatya Belediye Başkanlığı görevinden sonra 2011'de AKP Malatya Milletvekili seçilen Cemal Akın da ziyaretteki sıcak karşılamadan dolayı birlik başkanına teşekkür etti. Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği'nin kuruluşundan bu yana başkanlığını sürdüren İhsan Akın'ın büyük bir gayretle birliği diğer illere nazaran çok iyi bir noktaya getirdiğini belirten Akın, "Bundan dolayı kendisiyle birlikte çalışan arkadaşlarımızı özellikle tebrik ediyorum. Öyle zannediyorum ki Türkiye'nin ilk sıralarındaki birliklerden birisi Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğidir" ifadelerini kullandı.

AKP iktidarlarında üreticiye verilen desteklerin arttırıldığını hatırlatan Akın, "Gerek koyun keçi ve sığırcılığın geliştirilmesi konusunda gerek bunun dışındaki zirai faaliyetler noktasında çiftçimize çok büyük destekler ve yardımlar yapılmaktadır. Gelişmiş ziraatı gerçekleştirmek için çalışmamızda muhakkak ki fevkalade yararlar var. Ben bu hizmetlerin gelişerek bereketlenerek artacağına inanıyorum. İhsan Akın Bey kardeşime bu çalışmalarından dolayı bütün yönetim kurulumdaki arkadaşlarımla birlikte hepsine teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda birliğin kuruluşunda ve yapılan projelere verdiği destekler anısına Birlik Başkanı İhsan Akın tarafından, Cemal Akın'a koyun yününden yapılma çobanların giydiği kepenek keçe hediye edildi. Çoban keçesini giyinen Akın, "Ben de çiftçiyim, baş çobanım" diyerek hediyeden dolayı teşekkürlerini sundu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • kübra (8 yıl önce)
    Doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut (8 yıl önce)
    hepsi aynı
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (8 yıl önce)
    doğru söylemiş eski vekil bu vatandaşı koyun olarak gördüklerinden kendileri eski çobandır.
    0
    0
    Yanıtla
  • personel (8 yıl önce)
    Cemal akın belediye başkanıyken personelin haklarını savunuyordu bütün müdür leri izaya getirmesini çok iyi biliyordu.. Gariban babasıydı..ahmet çakırda gariban personel düşmanı geldi geleli zul mediyor.....
    0
    0
    Yanıtla
  • albirini vur ötekine
    0
    0
    Yanıtla