SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ben de Fahri Malatyalıyım'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın; Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır (üstteki fotoğrafta), Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Müsteşar yardımcısı hemşehrimiz Ramazan Kadak ile TARSİM Genel Müdürü Bülent Bora'yı (alttaki fotoğrafta) makamında ağırladı.

"FAHRİ MALATYALIYIM.."
Üsküdar Belediye Başkanı Çakır'ın, Akın'ı ziyaretine ilişkin Belediye Basın Bürosu bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı makamında ziyaret eden İstanbul’un Üsküdar İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Çakır, “Ben Fahri olarak Malatyalıyım. Belediye Başkanımızı ziyaret amacıyla Malatya’da bulunuyorum. İnşallah festival zamanında da geliriz. Malatya denildiği zaman Türkiye’de önemli şahsiyetlerin yetiştiği yer olarak akla geliyor” dedi.

Birkaç yıl öncede Malatya’ya geldiğini belirten ve bugünkü ziyaretiyle Malatya’da çok büyük farklılıkların olduğunu söyleyen Üsküdar Belediye Başkanı Çakır, “Başkanımızın yapmış olduğu faaliyetlerle Malatya’yı çok daha güzel gördüm. Malatya daha güzeline layık. Başkanımız ileriki dönemlerde düşündüğü işleri de inşallah bitirir. Fahri Malatyalı olmam nedeniyle Malatyalıları seviyorum, Malatyalıların başarısıyla mutlu oluyorum. Tüm Malatyalılara selam ve hürmetler ederim” dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır’ın gerçekten iyi bir Malatyalı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı H. Cemal Akın; “Başkanımızı öz Malatyalı olarak kabul ediyoruz. Kendisinden çok şeyler istifade ettik. Üsküdar Belediyesine gittiğimizde bize bilgi evi örneğini gösterdiler. Kendilerinden almış olduğumuz bu örneği Malatya’da Sümerpark’ın içinde hayata geçiriyoruz” dedi.

Böylesine güzel işlere imza atarak örnek olan Üsküdar Belediye Başkanına teşekkür eden Başkan Akın; “Tecrübesiyle İstanbul ve Üsküdar’a uzun yıllar hizmet edecektir. Bize de ışık tutacak” dedi."

MÜSTEŞAR YARDIMCISI VE GENEL MÜDÜR..
Akın'ın diğer iki konuğu da Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ile TARSİM Genel Müdürü oldular.

Bu ziyaretlere ilişkin Belediye Basın Bürosu bülteni de şöyle:

"Tarım Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı hemşerimiz Ramazan Kadak, TARSİM (Tarım Sigortaları Havuz İşletmeleri A.Ş.) Genel Müdürü Bülent Bora ile birlikte, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a ziyarette bulundu.

Tarım Sigortaları ile ilgili bir toplantı için Malatya’ya geldiklerini belirten Müsteşar Yardımcısı Ramazan Kadak, bu vesile ile Belediye Başkanı Akın’a ziyarette bulunduklarını söyledi.

Malatya’da bir takım incelemelerde bulunacaklarını kaydeden Müsteşar Yardımcısı Ramazan Kadak; “Kayısı da bu yıl don olayı yaşanmadı, ama sıcak hava dalgasından dolayı kayısı da dökülmeler oluyormuş. Hem bunları incelemek, hem de toplantımızı yapmak için Malatya’ya geldik” dedi.

Belediye Başkanı Akın, Malatya çiftçisinin uğrayacağı muhtemel zararların telafisi hususunda çalışmalarda bulunan hemşerimiz Ramazan Kadak’a ve TARSİM Genel Müdürü Bülent Bora’ya teşekkür etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız