SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ben de Gördüm, Komikti Bayağı Ama.!"

0
Güncellendi - 2019-12-11 20:03:19
A- A+ PAYLAŞ

BtcTürk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sosyal medya hesabının bulunmadığını söyledi.

Yalçın, sosyal medyada kendisinin yaptığı iddia edilen ‘mutsuzum, uykularım kaçıyor’ yazısıyla ilgili ise “Ben sosyal medya kullanmıyorum. Benim öyle bir paylaşım yapmam mümkün değil. Zaman zaman sosyal medyada bu tür şeyler çıkıyor. Gece bana da attılar, ben de gördüm. Komikti bayağı ama sosyal medya hesabım yok!” açıklamasında bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Harun (4 yıl önce)
    Neco ondan önceki bir çok defa ki iyi futbolu da görmemişsin sen. Sosyal medya ile ne alakası var futbolu umursamadigi arasında bağ kuracak kadar futbol bilgi fakirisiniz. Sosyal medyada ki yalan haberi umursamamis ,Sivas ile olan futbol arasında bağ kurmuşsun. Gerçekten profosor seviyesi bakış açısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan44 (4 yıl önce)
    Sergen hocaya laf söyleyenin ya futbolla alakası yok art niyetli. Hocada söyledi takımın performansında düşüş bekliyorduk diye. Hocayı yıpratmayın. Her takımın iniş çıkışlaeı olur.. Biz ölümüne her zaman malatyasporun hoamızın ve başkanımızın yanındayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)
    Sergen hocam sonuna kadar arkandayız sayende zevkli futbol izliyoruz hakem karaları ile dengeleri bozdular ama sivas maçını senin hanene eksi olarak yazarım kontro atak takıma karşı savunmada hadebe oynamalıydı maçı izledim gökhan töre toplu oyunda var hiç pres yok adamlar onun sayesinde çok rahat pas attılar bi de sayın hocam ghulerme 10 numara da oynayamıyor sağ kanatta çok başarılıydı önce malatyaspor sonra beşiktaşlı olarak başarılar diliyorum hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Şaşırmadik sergen hoca umrunda olsa zaten bu takim Sivas maçindaki rezil futbol u görmezdik
    0
    0
    Yanıtla
  • Ortalığı bozmaktan başka bir şeyiniz yok, Ben inanmıyorum siz MALATYA lısınız fitne ateşi yakıyorsunuz karışmayın mükemmel bir mlatyaspor var olur yeneriz yeniliriz bir bak beşiği devirip gelmişiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco denen kişi,Sergen hocaya yorum yapacak en son kişilerden birisin.Senin yorumlarının hiçbirinde yapıcı bir eleştiri yok.Dolayısı ile yaptığın yorumların bir ehemmiyeti de yok.Ancak Yanlız değilsin senin gibi iki yorumcu daha var.Alınan mağlubiyetlerden sonra ortaya çıkan bu zatların özellikleri var biri hep kadroyu,diğeri hep başkan ve ekibini kötülerler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben seninle aynı fikirdeyim
    0
    0
    Yanıtla