SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ben de Kürdüm Ama.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:55:18
A- A+ PAYLAŞ

AKP milletvekilleri Öznur Çalık, Nurettin Yaşar, Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci ile Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, çeşitli ziyaretlerde bulundular

“BENDE BİR KÜRT'ÜM AMA…”

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, AKP Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ile birlikte Rışvanlılar, Adıyamanlılar, Alikanlılar ve Çelikhanlılar derneğini ziyaret etti. Başkanvekili Aydın ziyaret esnasında yaptığı açıklamalarda, AKP’nin odağında ‘insan’ olduğunu söyledi. Aydın, “Biz birbirimize duacı olacağız. Bizim tek derdimiz var; milletin derdi. Milletimizin derdi, bizim derdimizdir. Milletin talebi, sorunu, sıkıntısı neyse, siyaset yapmaktaki amacımız da o dertlere ve sorunlara çare olabilmektir. Mevki, makam gelip geçici ama buradaki güzel yüzleri görünce bu ülke adına, bu şehir adına hakikaten umutlarımız çok çok daha güçleniyor” şeklinde konuştu.

Grup Başkanvekili Ahmet Aydın milletin; ülkenin huzurunu bozmak isteyenleri 1 Kasım'da sandığa gömeceğini kaydederek, şöyle konuştu:

“Huzurun da, birliğinde, dirliğin de adresinin neresi olduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Hepiniz sağduyulu, feraset sahibi insanlarsınız. Türkiye'de oynanan oyunları, bu ülkeye göz dikenleri, huzurumuza kast edenleri hepiniz çok net bir şekilde görüyorsunuz. Ben de bir Kürt'üm ama bu ülkenin onurlu bir vatandaşıyım. Gelin hep birlikte kardeşliğimize göz dikenleri, huzurumuzu bozmak isteyenleri inşallah demokratik kanallarla bir 1 Kasım'da sandığa gömelim.”

Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık ise Türkiye'nin yangın yerine çevrilmek istendiğini vurgulayarak, “Eline saz alan vatandaşlar, silahı nasıl kullanıyor görüyorsunuz. Sırtlarını kimlere dayadıklarını siz, bizden çok daha iyi biliyorsunuz” dedi.

Milletvekili Çalık 1 Kasım'da milletin en doğru tercihi yapacağına inandıklarını kaydederek, "Sizlerin oylarına ihtiyacımız var. Biz, sizi gördük. Siz, bizim göremediklerimizi görün; elimiz, gözümüz, kulağımız olun. Türkiye'yi, Recep Tayyip Erdoğan'sız bırakmak isteyenler var. Ahmet Davutoğlu'suz bırakmak isteyenler var. AK Parti'siz bırakmak isteyenler var. Bunlara Allah rızası için izin vermeyin” ifadelerini kullandı. 

“ÜLKENİN KODLARINI YENİDEN BELİRLEYECEĞİZ”

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Çınarlı Cami çevresi esnaflarını, Mısır Çarşısı esnaflarını, Bem-Bir-Sen ve Büro Memur-Sen sendikalarını ziyaret etti. Şahin, ilk olarak Çınarlı Cami çevresi ve Mısır Çarşısı esnaflarını ziyaret etti. Esnafların büyük ilgisi altında ziyaretlerde bulunan Şahin, 1 Kasım'da yapılacak olan seçim için dua ve destek istedi. 

Milletvekili Şahin, “13 yıl boyunca sizlerin, yani esnafımızın yanında olduk. Bu doğrultuda esnaflara birçok müjdemiz var. Esnafa düşük faizli kredi uygulamamızı sürdüreceğiz. İşveren primi indirimindeki 10 işçi çalıştırma zorunluluğunu kaldıracağız. Yine esnafımıza 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. Seçim beyannamemizde esnaflarımıza önemli bir yer verdik. Gelin bu projeleri hayata geçirme adına beraber yürüyelim. AK Parti verdiği sözü tutar, bu 13 yıl boyunca böyle olmuştur” şeklinde konuştu.

Bem-Bir-Sen ve Büro Memur-Sen sendikalarını ziyaret ederek, sendika temsilcileri ve üyeleriyle bir araya gelen Şahin "Vatandaşlarımızla ve sivil toplum örgütlerimizle hayatımızın müşterek olduğunu biliyoruz. Sizlerle aynı tempoda bu ülke insanlarının sorunlarını çözmek için hiçbir zaman için sahalarda izimizi eksik etmedik. Sahada izinin olmadığı bir siyasetçinin harmanda yüzünün olmadığı gibi, bizde bu duruma düşmemek için elimizden geldiğince bütün insanlarımızla, insanlarımızın iştigal etmiş oldukları mesleki teşekküllerle, esnafımızla, tüccarımızla, köylümüzle, kentlimizle siyaseti müşterek yapmaya gayret gösterdik. AK Parti'yi diğerlerinden farklı kılan yegane unsurda budur" dedi.

Mustafa Şahin ülkenin kodlarını yeniden belirleyeceklerini kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sahada 'savaşa hayır' nutukları atanlar, insanlarımızı ötekileştiriyor. Doğu ve Güneydoğu'da etnik kökene dayalı siyaset yapmaya çalışan ve PKK terör örgütü denilen lanetli bir terör örgütünün siyasi taşeronluğunu yapan bir siyasi parti de son günlerde görüyorsunuz gencecik yavrularımızı alıyorlar, 'savaşa hayır' diyorlar. Savaş kiminle olur? Nizami bir düzene sahip olan ordular arasında olur. Ama bunlar haince, kalleşçe, alçakça sadist bir düşünce ile masum polislerimizi gidip gece yarıları sabaha karşı uykularında katlettiler. Asfaltların altına o menfezlerin içerisine bombalar döşeyerek 'belki bir gün lazım olur' düşüncesiyle masum insanlarımızı katlettiler. Ortaya koymuş oldukları bu tavra karşı devletin güvenlik güçlerinin vermiş olduğu mücadele neticesinde ortaya çıkan tabloya savaş diye karşı çıkıp ve 'savaşa hayır diye' sloganlar atarak, bu ülkenin seçilmişlerine özellikle Cumhurbaşkanına 'diktatör' yaftasını yapıştıranları da burada kınıyorum. Çalışanıyla işvereniyle yaşanabilir bir ülkenin inşallah kodlarını yeniden belirledik ve belirleyeceğiz."

“ÇİFTÇİMİZ, KAYISIYA BAĞIMLI OLMAYACAK”

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci ve Malatya 6. sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, seçim çalışmalarını Akçadağ ilçesinde sürdürdü. Tüfenkci ve Önalan, 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçim kapsamında Akçadağ ilçesi ve ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. 

Bülent Tüfenkci Malatya'daki çiftçilerin sadece kayısıya bağımlı kalmamaları noktasında bir açılımlarının da olduğunu belirterek, “Malatya'mız hem sanayi hem de tarım kenti. Çiftçinin özellikle sadece Malatya'da kayısıya bağımlı kalmaması noktasında önümüzdeki dönemde bir açılımımız olacak. Kayısı, Malatya'da en büyük markamız. Ama bütün çiftçilerimizin sadece kayısı ile uğraşması, doğal afetler karşısında bütün çiftçilerimizin alternatifsiz kalmasına neden oluyor. Kayısının sahibi kayısı üreticileridir. Muhatap alınması gereken de kayısı üreticileridir. Dolayısıyla Malatya'da kayısı birliğin acilen kurulması gerekiyor. Kayısının dikiminden üretimine, üretiminden pazarlamasına kadar söz sahibi olacak, siyasilere de yön açabilecek, done verebilecek bir kurum şart” diye konuştu.

Malatya 6. sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan ise 1 Kasım'da ülkenin birliği ve beraberliği noktasında milletin önemli bir tercih yapacağını söyledi. 1 Kasım’ın Türkiye açısından bir milat olduğunu dile getiren Önalan yeni bir dinamizmle tek başına iş başına gelerek, hizmetlere devam etmek istediklerini kaydetti.  

Önalan milletin istikrardan yana tercihlerini kullanacağına inandıklarını belirterek, “Burada mesele ülke meselesi . Bizim mücadelemiz de gayretimiz de ülkemiz için. Ülkemizin geriye dönmeden daha ileriye gitmesi için çalışıyoruz. Ortada oynanan bir oyun var ve sizlerin vermiş olduğu oylarla inşallah bu oyunları bozacağız” sözlerini kaydetti.

“ÇELME TAKMALARI OLMASA..”  

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Gıda Toptancıları Sitesi esnaflarını, Bayındır Memur-Sen'i ve Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Nurettin Yaşar, sorun ve talepleri dinledi. “Biz kendi düşüncemizle, kendi inancımızla bir hükümet teşkil edelim” diyen Yaşar, “Biz bunu yaptığımız zaman bizim kaynaklarımız burada kalır. Bizim zenginliklerimiz var, imkanımız var, gücümüz var; bunu yaparız, yaptık da. Yani son 3-4 sene çelme takmaları, engellemeleri olmasa Türkiye şu anda başka bir Türkiye olacaktı” ifadelerine yer verdi.

Milletvekili Yaşar Türkiye'nin geleceği için milletin bir kez daha sandık başına gideceğini ifade ederek, “7 Haziran'da ortaya çıkan tablodan AK Parti olarak kendi üzerimize düşen payları, dersleri çıkardığımıza inanıyorum. Bu bilinçle 1 Kasım'a gidiyoruz. İnşallah milletimizin desteğiyle yeniden tek başına iktidara geleceğiz” şeklinde konuştu. Nurettin Yaşar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Daha önce olduğu gibi vatandaşımızın yine AK Parti'yi tek başına iktidar yapacağına inanıyoruz. Vatandaşlarımız 1 Kasım’da AK Parti’yi doğrudan iktidara götürecektir. Çünkü herkes şunu çok iyi biliyor: Türkiye’yi 2023’lere taşıyacak istikrarlı bir hükümete ihtiyaç var. Ak kadrolar tüm Türkiye'yi hizmetle donattı, donatmaya da devam edecektir. Ülkemiz, son 13 yılda büyük kazanımlara imza attı. Bu kazanımların üzerine koymak için hep birlikte el ele vereceğiz ve ülkeyi daha iyi yerlere birlikte taşıyacağız.” 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız