SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ben de Onun İçin Uğraşıyorum"

0
Güncellendi - 2016-03-28 17:58:11
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Guido Koçer, Balıkesirspor maçını kazanıp, alt sıradaki takımlarla aralarındaki puan farkını açmak istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamada bulunan tecrübeli orta saha, "Denizlispor karşısında kötü ve istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Daha önce puan tablosunda üst sıralarda bulunan takımları yenip, onlardan puan aldık. Denizlispor'u da yenmek istiyorduk. Ama çok kötü bir oyunla oradan puan alamadık. Elimiz boş döndük. Alt sırada yer alan Denizlispor ile aramızdaki puan farkını daha da açmak istiyorduk. Ama olmadı. Tabi onunla da yaşamamak gerekiyor. Önümüzdeki maça bakmak zorundayız. Önümüzde Balıkesirspor maçı var. Bu maçı kazanıp, alt sıralardaki takımlarla aramızdaki puan farkını açmak istiyoruz" dedi.

Koçer, oyun tarzının gol atmak ve attırmak olduğunu ifade ederek, "Maçın durumuna bağlı. O gün gol kaçırırsınız, gol atamazsınız. Hocam benden skor anlamda bir şeyler yapmamı istiyor. Ben de onun için uğraşıyorum. Denizlispor maçında iyi top oynamadık. Takım olarak iyi top oynamadığımız içinde performans biraz daha farklı gözükebilir ama normalde oyun tarzım gol attırmak ve gol atmak" diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız