SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ben de Polisim!..'

A- A+ PAYLAŞ

Soykan Parkı’nda yapılan bir gösteri sırasında, kalabalığı dağıtmak isteyen polislere kendisinin de polis olduğunu söyleyen bir genç gözaltına alındı.

Cuma günü saat 13.20 sıralarında Soykan Parkı’nda yapılan gösteri sırasında, kalabalığı dağıtmaya çalışan polis memurlarına, kendisinin de polis olduğunu söyleyen 20 yaşındaki B.D. adlı gençten, kimlik göstermesi istendi. B.D. kimliğinin olmadığını söyleyince, “Kamu Görevini Usulsüz Olarak Üstlenmek” suçlamasıyla gözaltına alındı ve polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra savcı talimatıyla salıverildi.

Öte yandan, 00.15 sıralarında TOKİ Konutlarının bulunduğu Yavuz Selim Mahallesi’nde yol ortasında parketmiş olarak görülen aracı kontrol etmek isteyen polis ekibine, aracın sürücüsü olan 43 yaşındaki A.İ.P.’nin karşı koyduğu, bıçak çekerek hakarette bulunduğu öne sürüldü. Etkisiz hale getirilen A.İ.P.’nin alkollü olduğu da saptandı. Adliyeye verilen A.İ.P.’nin “Adli Kontrol” kaydıyla serbest bırakıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız