SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ben de Sizi Çekerim'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, cep telefonuyla basın mensuplarının fotoğrafını çekti. Basın mensuplarıyla bir süre şakalaşan Çalık, "Siz beni çekerseniz ben de sizi çekerim" diye espri yaptı.

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın MİAD Sevgi Evleri ziyareti esnasında bir süre basın mensuplarıyla oturan AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, ayakta duran AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ı da davet ederek, "Sayın vekilim buyurun siz de oturun" dedi.

Basın mensuplarıyla bir süre şakalaşan AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Şimdiye kadar siz hep bizi çektiniz. Durun ben de cep telefonumla sizlerin fotoğrafını çekeyim" diye konuştu.

Fotoğraf çektiği esnada bazı basın mensuplarının kendisini çektiğini gören Çalık, "Siz beni çekerseniz ben de sizi çekerim" diye espri yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız