SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ben Değil, O Vurdu!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da eğlence merkezlerinin bulunduğu caddede çıkan bıçaklı kavgada 1 kişinin öldürülmesi olayıyla ilgili tutuklanan sanıklar, ilk duruşmalarında suçlarını kabul etmediler.

Olay, Ramazan Bayramı'nın 1. günü 11 Eylül 2010 tarihinde eğlence merkezlerinin bulunduğu Cezmi Kartay Caddesi'nde meydana gelmişti. Çıkan kavgada Serdar Merkan (25), bıçaklanması sonucu yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede tedavi altındayken hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili olarak tutuklu sanıklar Servet T. (34) ile Mustafa K. (49) ve tutuksuz sanıklar Mehmet Ali G. (33) ile Halife Ö. (36) hakkında Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ilk duruşması başladı. Davada ilk ifadeleri alınan
tutuklu sanıklar Servet T. kendisini bıçaklama olayına karışmadığını belirterek, ölen şahsın Mustafa K. tarafından bıçaklandığını iddia etti. Sanık Mustafa K. ise olayda eline bıçak bile almadığını ve ölen şahsın kim tarafından bıçaklandığını görmediğini iddia etti.

Sanık Halife Ö. de olay esnasında sanık Mustafa K.'nin elinde 40 santimetre uzunluğunda ekmek bıçak gördüğünü iddia ederken, sanık Mehmet Ali G. ise "Olayda sanık Mustafa K., Serdar'ı bıçakladıktan sonra bıçağı bana verdi. Bende iş yerimin çöpüne attım" ifadesini ileri sürdü.

Mahkeme heyeti, duruşmada tanıkları da dinledi. Duruşma ileri ki bir tarihe erteledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız