SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Ben Değil, Seyirci Uymalı!..''

A- A+ PAYLAŞ

Maç boyunca yaptığı hareketler, buna tepki gösteren tribünlerle girdiği diyalog ve maç sonrasında da bazı Malatyasporlu futbolcuların tepkisi nedeniyle maçtan daha çok konuşulan olayların kahramanı olan İstanbulspor hocası Ömer Can Göksu, "Benim yapım böyle.. Seyircinin UEFA kriterlerine uyması gerekli.." diye savunma yaptı. Malatyaspor Teknik Direktörü Hayati Palancı ise oynanan futboldan memnun olduğunu söyledi.

"EN TEMPOLU MAÇIMIZI OYNADIK.."
Malatyaspor Teknik Direktörü Palancı, maç sonrasında yaptığı değerlendirmede, "Bu sezon belki de en iyi ve en tempolu maçlarımızdan birini oynadık. Ama futbolda bunlar oluyor. Böyle kazalar vardır. Girdiğimiz pozisyonları golle sonuçlandırmış olsaydık netice lehimize olabilirdi. Ben futboldan memnunum. Tabii rakipte dirençli defans yaptı. Onları da tebrik etmek lazım. Çok sayıda pozisyona girdik, defansta çoğalmaları nedeniyle hava üstünlüğümüzü kullanmak istedik ama galibiyeti getirecek golü bulamadık” dedi.

İLGİNÇ SAVUNMA..
İstanbulspor hocası Göksu ise, soyunma odasında, maçtaki ve sonraki hareketleri ile ilgili olarak sorularla muhatap olunca, "Ben görevimi yapıyorum. UEFA’nın bizlere verdiği sınırlar içerisinde gereğini yerine getiriyorum. Seyirciyi galeyana getirme gibi bir düşünce aklımın ucundan bile geçmez. Benim yapım böyle. En doğal hakkımı kullanıyorum. Seyircinin UEFA kriterlerine uyması gerekli." şeklinde savunma yaptı ve ve halen Antalyaspor'da görev yapan Yılmaz Vural'ın da yıllardır aynı hareketleri yaptığını söyledi.

Maçı değerlendiren Göksu, bu konuda da, "4 maç üst üste galibiyetle ayrılan bir taktıma karşı mücadele ettik. Ligde bazı dönemler vardır ki kırılma noktaları zamanıdır. Bu maç onlardan biriydi. Ligin üst sıraları için önemli bir maçtı. İstanbul Belediyespor 16 puana yükseldi. Malatyaspor’da kopmak istedi. Bizde bu maçtan 3 puanla ayrılmak istedik. Bu olmazsa 1 puanla dönmeyi arzuladık. İlk yarıda önemli fırsatlarımız oldu. Belki bu yarıyı 2-0 galibiyetle kapatabilirdik. Biz Malatyaspor’un Altay’ı 4-0 yendiği maçı izlediğimizde 70 dakika futbol oynayan takımın Altay olduğunu gördük. Malatyaspor o maçta 5 pozisyon yakaladı, 4’ü nü değerlendirdi. Bizimde üst sıralarda yer almak istiyoruz." diye konuştu.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız