SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ben Değil, Siz Olacaksınız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:10:53
A- A+ PAYLAŞ

“Seçilirsem belediye başkanı ben değil siz olacaksınız” diyen Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, Şire Pazarı ve Kasap Pazarını ziyaret etti.  

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık seçim çalışmaları çerçevesinde Şire pazarı ve Kasap pazarı esnafıyla bir araya geldi. 

Allah bize çok önemli bir nimeti Kayısıyı vermiş diyen Kıtlık,  kayısının her şeyi para,  para etmeyen hiçbir şeyi yok ama ne hikmetse Malatyalılar bunu değerlendiremiyor. Projelerim arasında Kayısıda var projelerimiz hayata geçerse köylümüz para kazanacak. Şire pazarını marka bir yer haline gelecek dedi. 

Esnafın sorunları çok daha iyi bildiğine değinen Kıtlık, göreve geldiğimizde belediyeyi birlikte yöneteceğiz. Başkanlığı kazanırsam başkan ben değil siz olacaksınız ifadelerini kullandı. 

Şire pazarı esnafının ilgisiyle karşılaşan Kıtlık, seçmenle yaptığı sohbet sırasında şikâyetleri dinledi. Belediye başkanının şire pazarına hizmet getirmediğine değinen vatandaşlar Malatya deyince kayısı, kayısı deyince şire pazarı akla gelir. Burayla ilgili çalışmaların olmamasına anlam veremiyoruz sözlerini kaydetti.  

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık ziyaretleri esnasında projelerine değinerek, projelerim arasında köylünün ürününü direk satabilmesiyle ilgili çalışmalarımız var. Köy pazarları kuracak ve köylünün ürününü direk satmasını sağlayacağız.  Böylelikle tüketici taze ürüne kavuşacak, köylü ise daha çok kazanacak iki tarafta mutlu olacak ifadelerini belirtti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız