SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ben Demedim ki..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya Milletvekili ve partinin MKYK Üyesi Öznur Çalık, Yeşilyurt ilçesi Taftacık yolunda inceleme yaptı. 
AKP 24. Dönem Milletvekili Adayı Çalık'ın inceleme gezisine AKP Milletvekili İhsan Koca, Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili İbrahim Canal, AKP  Yeşilyurt İlçe Başkanı Fikret Çolak ve İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Şireci ile Cerciş Taşdemir eşlik etti. 
Taftacık yolunda incelemelerde bulunan Çalık, Taftacık yolunun genişletilmesi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bugün Taftacık yolunu incelemeye geldik. 5 kilometrelik yol güzergahı boyunca çok dar bir geçiş vardı. Özel İdaremizin bu konuda bütçesi çok sınırlıydı. Yaklaşık 2.5 milyon TL bedelle bu yolun genişletilip istinat duvarının yapılmasıyla ilgili il genel meclis üyelerimiz ciddi bir çalışma içerisine girdiler. Bu manada bizden destek istediler. Biz de elimizden gelen desteği verdik. Bugün, yeşilliği ile ünlü bu güzel mekanın yolunu genişlettik ve yol kenarını da mesire yeri olarak en iyi şekilde değerlendireceğiz. Proje bitince çok iyi bir turizm bölgesi oluşturmuş olacağız" ifadelerini kullandı. 
Milletvekili Çalık, Vali Ulvi Saran, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata ve İl Genel Meclis Sekreteri Sami Er'e yolun genişletme çalışmaları için verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
Bu arada, MHP adayı Prof.Dr. Hasan Tunç tarafından, Akçadağ'da Mermer Fabrikası kurulduğu ve  700 kişinin çalıştığı yolunda CNNtürk'teki yayında ifadesi olduğu söylenen Çalık, kendisinin böyle bir söz sarfetmediğini, bunun yayının bantlarından da görülebileceğini söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız