SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ben Doyurdum, Onlar İse..'

A- A+ PAYLAŞ

Yaşlı kadın evine gelen iki kadına yemek verdiğini, bunlar evden ayrıldıktan sonra valizdeki parasının çalınmış olduğunu fark ettiğini bildirdi.

YAŞLI KURBANLAR!.
K.Mustafapaşa Mahallesi’nde oturan 70 yaşındaki S.A. adlı kadın, öğle saatlerinde evine gelen iki kadının yemek istediğini, kendisinin yemek verdiğini, kadınlar ayrıldıktan sonra valizin içindeki 4 bin lirasının yerinde olmadığını fark ettiğini, kadınlardan şikayetçi olduğunu bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

Zaviye Mahallesi Tevfik Temelli Caddesi’nde oturan 78 yaşındaki Z.K. adlı kadın da, öğle saatlerinde evinde iken, tanımadığı ve daha önce hiç görmediği, görse de tanıyamayacağı 40 yaşlarındaki bir kadının kapıyı çaldığını “Üşüdüm içeriye gireyim, biraz ısınayım” diyerek geldiğini, bir süre oturarak gittiğini, kadın gittikten sonra evinin yatak odasındaki gardroptan 1.000 lira para, 20 Euro, 3 çeyrek, 3 yarım altın, 1 altın bilezik, sakat sıkına ait kimlikler, mühür ve tanıtım kartlarının bulunduğu ahşap kutunun yerinde olmadığını, hırsızlığı öğleyin eve gelen kadının yaptığını anladığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

DİĞER OLAYLAR..
37 yaşındaki T.K. adlı kadın da, savcılığa başvurarak Koyunoğlu Mahallesi’nde 41 yaşındaki O.G. adlı şahsın evine ürün tanıtımına gittiğini, tanıtım yaparken telefon sesi duyunca askıda asılı olan montunu kontrol ettiğinde cep telefonunun çalınmış olduğunu fark ettiğini bildirdi. Olayla ilgili ifadesi alınan O.G. ise, satıcı kadını yalan beyanda bulunmakla suçladı. Soruşturma sürüyor.

Paşaköşkü Mahallesi’nde 22 yaşındaki T.K. adlı şahsa ait evden 1 adet dizüstü bilgisayar, 37 ekran televizyon ile bir adet sazın çalındığını polise bildirdi.

Sivas Caddesi’nde park halinde olan 47 yaşındaki Y.A.’ya ait 44..0320 plakalı otonun ön kapısını zorla açan hırsız, CD çalar ile anfisini çaldı.

50 yaşındaki B.E. adlı şahıs da polise başvurarak, Bentbaşı Mahallesi’ndeki işyerini kilitleyip gittiğini ve sabah geldiğinde, yazıhaneyi dağınık, çekmeceleri kırık ve açık olarak bulduğunu, 100 lira bozuk para ile 150-200 çift çorabın çalınmış olduğunu bildirdi.

41 yaşındaki D.T. adlı kadın da, hattını bilmediği bir minibüsle Mehmet Buyruk Caddesi’nde iken para vermek için kalktığında çantayı koltuğa bıraktığını, parayı ödeyip yerine geldiğinde, yanında oturan 40 yaşlarında, esmer, bıyıklı, kirli sakallı, görse tanıyabileceği şahsın paniklediğini, daha sonra araçtan intiğinde kimlikleri, banka kartları ve 200 lira paranın olduğu cüzdanının çalınmış olduğunu polise bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

24 yaşındaki E.K. de, merkez otobüs durağında belediye otobüsüne bindiğini, indiğinde arka cebindeki cüzdanının olmadığını fark ettiğini, kimliği, kartivizitler ve 75 lira bulunan cüzdanının çalınmış olduğunu bildirdi.

Melekbaba Mahallesi’nde 49 yaşındaki H.K.’ya ait 44..374 plakalı otonun içerisinden elektronik terazi çalındı.

Şifa Mahallesi Tekel 2. Sokakta, park halinde olan 32 yaşındaki E.U.’ya ait 44…120 plakalı otodan hırsızlık yapmak isteyen 17 yaşındaki S.U., 15 yaşındaki İ.B. ve 14 yaşındaki H.Y. yakalandı. Herhangi bir şeyinin çalınmadığını belirten sürücü şikayetçi olmazken, şahıslar hakkında işlem yapıldı.

Hamidiye Mahallesi’ndeki bir işyerinde 24 yaşındaki M.Y.K.’nın masa üzerine bıraktığı cep telefonu çalındı. Güvenlik kamerasının da saptadığı hırsızlık olayına karışan bir şahsın kimliğinin belirlenmesine çalışılıyor.

Melekbaba Mahallesi’ndeki bir işyerinin sahibi olan 55 yaşındaki A.S. polise başvurarak, 00.50 sıralarında bir arkadaşının kendisini telefonla arayıp, işyerinin önünden geçerken sesler duyduğunu, kendisinin olduğunu düşünerek seslendiğinde bir şahsın kaçarak uzaklaştığını söylemesi üzerine gittiği işyerinde, 200 paket sigaranın çalındığını saptadığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

Melekbaba Mahallesi’nde 27 yaşındaki İ.B.’ye ait işyerinde toplam 2.500 lira tutarında sigara, bisküvi ve ayçiçeği yağı çalındı.

Fırat Mahallesi’nde 63 yaşındaki M.U.’ya ait evin bahçesindeki depodan 2 adet büyük bakır kazan çalındı.

Beydağı Mahallesi’nde park halinde olan 27 yaşındaki V.Y.’ye ait 44..402 plakalı otodan kapısını kırarak giren hırsızın 1 CD çalar ile flaşbellek çaldığı bildirildi.

Fırat Mahallesi’nde 31 yaşındaki M.A. adlı şahsın 44..496 plakalı otosunun arkasında bulunan av tüfeğinin çalındığı öğrenildi.

Beydağı Polis Merkezi’nin açıklamadığı bir resmi kuruma giren 17 yaşlarındaki şahsın Müdür Başyardımcısının çekmecesinden 170 lira, Müdür Yardımcısının odasından 49 lira çaldığı, ayrıca bu odaların kapı kilit göbeklerini kırdığı bildirildi.

Hidayet Mahallesi’nde 29 yaşındaki G.Y. adlı şahsa ait evden 82 ekran LCD televizyon çalındı.

Nuriye Mahallesi’nde park halinde olan 30 yaşındaki M.A.’ya ait 44..484 plakalı otodan CD çalar ile pos makinesi çalındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız