SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ben İstiyorum Bir Yüzüm Kara..'

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:51:45
'Ben İstiyorum Bir Yüzüm Kara..'
A- A+ PAYLAŞ

CHP 2. sıra milletvekili adayı Hulisi Porgalı, Arguvan ve Arapgir'e bağlı bazı mahalleleri ziyaret etti.

Porgalı'nın seçim gezisine ilişkin bülteni şöyle:

"Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayı Hulisi Porgalı beraberinde CHP İl Başkanı Enver Kiraz’la birlikte Arguvan’a bağlı bahçeli mahallesi ve Arapgir’e bağlı bostancık mahallesini ziyaret etti. 

İlk olarak Arguvan’a bağlı bahçeli mahallesinde konuşan CHP milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “ Hepiniz çiftçilik yapan, traktörleri olan,  mazot satın alan kişilersiniz 1,5 lira olan mazotu 4 liraya alıyorsunuz. Biz iktidara gelirsek mazot 1,5 lira olacak soruyorlar mazot nasıl bir buçuk lira olur. Şuanda mazotu 1,5 liraya alan var. Bunlar kimler biliyor musunuz, uçağı, gemiciği, yatları olanlar. Zengin’e 1,5 lira, fakire, toprakla uğraşana 4 lira. Biz zengine dört lira yaparız. Toprak sahibine 1,5 liraya veririz” dedi.

İster MHP’li ister AKP’li olan bu dönem mutlaka CHP’ye oy istiyorum diyen Porgalı, “ Mecliste sizin sesiniz olmak için bu dönem oyunuza talibim. Ben istiyorum bir yüzüm kara, vermezseniz sizin iki yüzünüz kara” şeklinde konuştu.  

Arguvan’ın ardından Arapgir’e bağlı bostancık mahallesine giden Porgalı, Mevlüt Aslanoğlu’nun adını verildiği Cadde’de karşılandı. 

Burada konuşan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “ Caminiz var, imamınız yok, sağlık ocağınız var ebeniz yok. Kendi emeğinizle yaptığınız bu yerleri işletebilecek bir yapı yok. Burada hayvancılıkla uğraşıyorsunuz ve her geçen gün kazancınız azalıyor. Köylü desteklenmezse para kazanamaz. Mutlaka üreticiye destek sağlanmalı” ifadelerini kullandı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız