SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ben Kimseye Diyemem!'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Milletvekilleri Malatyaspor'a zoraki sen başkan olacaksın diye kimseye bir talepte bulunamaz" dedi.

Milletvekili Öznur Çalık, Malatyaspor'un 23 Ağustos günü yapılacak olan Olağanüstü Kongresi'nde Başkan adayı çıkmaması üzerine basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Malatyaspor için Milletvekillerinin çaba gösterdiğini kaydeden Çalık, "Malatyaspor, bizim hepimizin siyaseti arındırıp, bir arada olduğumuz ender konulardan birisidir. Süper Lig'den düştüğünde hepimiz sıkıntı yaşadık ve neler yapabiliriz diye hepimiz çalıştık. Bütün başkanlarımıza ilgi ve alaka gösterdiğimiz herkesin bilgisindedir.

İlhan Kavuk'un atanması esnasında İstanbul'da ve Malatya'da ayrıca, Bakanlarımız ile ne görüşmeler yaptığımızı söylemek istemiyorum. Malatyaspor'un borçları 10 yıl sonraya ertelendi. Malatyaspor'a katkı sağlayacak bir hazine arazisini Maliye Bakanlığımız tahsis edecek" şeklinde konuştu.

"Ben hiçbir iş adamına buranın başkanı olacaksın diyemem" ifadesinde bulunan Çalık, "Milletvekili elçidir. Şu an yaşanan sıkıntı herkesin sıkıntısıdır. Hiç kimse asla duyarsız değildir. İlhan Kavuk'tan boşalan yönetim ve diğer yönetimler ile yaptığımız görüşmeleri söylemekten yorulduk. İlhan Bey'e 'Devam etmek zorundaydınız' dedim. Ama kendisi devam edemeyeceğini söyledi. Belediye Başkanımız 8 milyon YTL verdi. Parkometrelerin Malatyaspor'a verilmesini sağladık. Ancak bizim kimseye 'Malatyaspor başkanlığını sana veriyoruz' deme şansımız yok. Bu kadar yaptığımız görüşmeler ve çalışmalar ile yaşadığımız sıkıntıları söylüyoruz. Malatya kamuoyu Malatyaspor için nasıl çalıştığımızı biliyor. Çözüm, kuvvetli ve dirayetli bir yönetimle olur. Bizim zoraki başkan bulmamız söz konu değil. Malatya Girişim Grubu ve diğerleriyle görüşme ve konuşmalar yapıldı. Bunlar gönüllülük esası olan işlerdir, zoraki olmaz. Biz, herkesi Malatyaspor'a destek vermeye çağırıyoruz. Telefonlarla insanlardan para istedik, gerekirse evlerine gider yine isteriz. 7 Milletvekilimiz, çıkarıp cebinden 1 milyon YTL para verecek, hiçbiri bu güce sahip değildir. Malatyaspor asla sahipsiz kalmayacaktır, büyük bir kulüptür" dedi.

Bu arada, Malatyaspor Kulübü yönetimini almaları için, Sümerbank Fabrikası'nın yerini alan ve buraya iş merkezi, hastane, otel ve konut yapan Girişim Grubu ile görüşüldüğü ve bir sonuç alınamadığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız