SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ben Listede Varmışım Gibi Müsterihim"

0
Güncellendi - 2018-06-23 03:48:24
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde elinin güçlü olabilmesi için Meclis’te de AKP’nin güçlü olması gerektiğini ifade etti.

24 Haziran Milletvekilliği seçiminde listede olmayan Milletvekili Şahin,  Malatya’da AKP’nin listesinin başarılı olması için çalışma yürüttüğünü ifade ederek, “24 Haziran seçimlerinin vatanımıza, milletimize, mazlum coğrafyasına hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Milletvekili olarak Haziran 2001’den itibaren 7 yılı aşkın süredir milletvekili olarak görev yapıyorum. TBMM’de 24., 25. ve 26. dönemlerde listedeydik,bu seçimde listede yokum. Ama ben listede varmışım gibi müsterihim. Biz listede olmasak da kesinlikle biz bu davaya, bu harekete bakışımızın hiçbir zaman zerre kadar zarar görmeyeceğini, kararlarımıza yansımayacağını ifade etmiştim. Sahaya gelerek  milletimizin ve parti teşkilatlarımızın emrinde listemizin yanında olduğumuzu ifade ettik. Spekülasyonlar oluşturulmaya çalışılmakta. Özellikle küresel güçler ve yerli işbirlikçisi olan bazı FETÖ benzeri çetelerin ve bunun yanında da irili-ufaklı siyasi partileri, başta ana muhalefet olmak üzere AK Parti’nin iktidara gelmemesi için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Buradaki asıl amaç, küresel güçlerdeki sorun ve sıkıntı; kendilerine teslimiyet gösteren profili düşük olan yöneticileri hep istediler. Ama dönüp tarihsel sürece baktığımızda Cumhuriyet dönemimizde de özellikle Adnan Menderes, Turgut Özal, Necmettin Erbakan ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan tavırlarının temelinde bu yatmaktadır. Küresel güçlerin ve yerli işbirlikçilerinin; ülkenin gelişmesini, değişim ve dönüşümlere yönelik bir takım çalışmaların, ekonominin büyütülmesini, insan haklarının gelişmesini, özgürlüklerin gelişmesini, millet ve devletin barış olmasını hiçbir zaman kendilerince kabul görmediğini gördük.” ifadelerini kaydetti.

Milletvekili Şahin, “Bugün yine, 24 Haziran seçimlerinde burada bir takım oyunları ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modelinde başkan olarak seçilmesinde bir sakınca görmediklerini ve asıl sıkıntının Meclis’teki çoğunluğun olmasından kaynaklanacağını düşündüklerinden hareketle ‘Biz Tayyip beyin seçilmesini istiyoruz, ancak milletvekillerine şu veya bu nedenlerden dolayı karşıyız’ diye bir argüman geliştirmeye çalışıyorlar. 24 Haziran projesinin bu olduğunu ben düşünüyorum. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında güçsüz bir Meclisi arzu ediyorlar. Bizim bunu yenmemiz lazım. Eğer Sayın Cumhurbaşkanımızı ve ülkemizi seviyorsak hem Cumhurbaşkanımıza, hem de partimize destek çıkmamız lazım. Vatandaşlardan hassaten istirhamım şu; eski Türkiye’de var olanlar ile Yeni Türkiye’de özellikle 2002 seçimlerinden sonra iktidarda bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin yaptıklarını terazinin bir kefesine, bizden önce yapılan bir takım işleri, millete karşı olan zulümleri, işkencelerin, Alevi vatandaşlarımıza karşı, Kürt vatandaşlarımıza karşı, inançlı insanlarımıza karşı yapılan çalışmaların tümünü de birden, yatırımlarda dahil olmak üzere, özellikle 2002 yılına kadar yapılanları bir kefeye koyduklarında hangi taraf ağır basıyorsa gerçekten vatandaşlarımızın o doğrultuda bir tercih yapmalarını istirham ediyorum.” diye konuştu.

Şahin şunları söyledi:

“Bizi de Ortadoğu’daki Arap Baharına benzer bir takım sürece sokmaya çalışanlara biz fırsat ermemiz lazım. Bu ülkede Sultan Abdülhamit Han’ın başına getirilenlerin cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve ekibinin başına getirmek isteyenlerin var olduğunu özellikle biliyoruz.  Dün özellikle o dönem içerisinde İttihat ve Terakki’nin yaptıklarından Sultan Abdülhamit Han’dan sonra , ‘Keşke bunu yapmasaydık’ diyenlere benzer bir keşke yaşamamak için kesinlikle yapılmak istenilenleri çok iyi bir şekilde tahlil edelim. Milletimizin sandığa gitmesini arzu ediyorum. Güçlü Türkiye’nin ayak seslerini daha da güçlü çıkabilmesi için  ‘Haydı sandık başına’"

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • murat (5 yıl önce)
    senn git vicanınla baş başa kal biraz sana iyi gelecek
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (5 yıl önce)
    Sen değilmiydin geçen seçimde adliye önünde MHP lilere söylemediğini bırakmayan, birbirinizi neredeyse vuracaktınız şimdi yine MHP ye laf söylesene
    0
    0
    Yanıtla
  • memo (5 yıl önce)
    malatya için bir şeyler yapmamış olmanın haklı gururunumu yaşıyon sayın mustafa bey..vekilim demek bile içimden gelmiyo..ama unutmayın bu dünyanın diğer tarafı da var
    0
    0
    Yanıtla
  • FIRSAAAAATTTTCIIIILARRR (5 yıl önce)
    Demogoji den baska bir sey yok .
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram (5 yıl önce)
    Yav hehe
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    En çokta sen seçilemeyecen onun icin mutluyum akp MALATYA DA BU SEÇIMDE EN FAZLA 1 VEKIL KAPTIRIR O DA MHP YE YOKSA AYNI SONUC CIKAR CUMHUR DA ERDOGAN YUZDE 70 CIVARI ALIR CHP 1 VEKIL IKIYI ZORLAR ANCAK COK ZOR ARTI MHP 1 VEKIL CIKARIR MALATYA DA ANCAK YURT GENELinde buyuk bir oy düşüşü var Malatya da bir şey değişmez çünkü düşünemeyen siyaseti takım tutar gibi tutan Mantikli karar veremeyen bir kitle var 550 trilyon Büyükşehir i borç batağına sokup giden çakır ı yüzde yüz vekil yapcaklar yazikk ki ne yazikk
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yavuz (5 yıl önce)Mert isimli kullanıcı yorumuna
    Allahtan sen yoksun da olanlarda senden iyi değil Malatya’nın kaderi boş vekillerle temsil edilmek
    0
    0
    Yanıtla