SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ben Malatya'nın Bir Aynasıyım"

0
Güncellendi - 2016-05-06 01:23:05
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, takımla sözleşmesinin devam ettiğini belirterek, sezon sonunda gelecekle ilgili planlama yapacaklarını ifade etti.

Samsun'a hareketten önce Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde basın mensuplarına Karşıyaka maçıyla ilgili değerlendirmeler yapan Buz, “Müsabaka her iki takım için çok önemliydi. Skor anlamında çok üzücü bir maç oldu. Karşıyaka büyük bir camiadır. Sezon başından bu yana aldığı sonuçlar sonunda kümeden düştü. Bu maçta ki beraberlik onlara da yetmedi. Kendi adımıza da kazanmamız gereken bir maçtı. İlk devre oyunumuzdan çok uzak bir Malatyaspor vardı. İkinci devrede inanılmaz bir geri dönüş vardı. Seyir zevki yüksek bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Yeni Malatyaspor’a yakışan bir futbol ortaya koyduk. Rakibimizin attığı son röveşata golünü 10 kez atsa belki bir tanesi girerdi. Oda bu oldu ve gol oldu. Sonuçta futboldur bu. Kaçırdığımız çok net gol pozisyonları vardı. Son saniyede de kalecimiz Vedat’ın kurtardığı net bir pozisyon vardı” şeklinde konuştu.

Tecrübeli teknik adam, kazanamadıkları için üzgün olduklarını belirterek, “Maalesef kazanamadık. Play-Off şansımız çok düştü. Son iki maçımıza giriyoruz. Duruşumuzu sergilemek istiyoruz. Birincisi yüzde bir şansımız olsa dahi o şansımızı kovalayacağız. O yüzden Samsunspor’a kesinlikle tatile gitmiyoruz. Tam tersine iki maçta 6 puan almak istiyoruz. Yeni Malatyaspor’a yakışan budur” dedi.

“DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPACAĞIZ”

Takımdaki geleceğiyle ilgili ser verip sır vermeyen Buz, geleceğiyle ilgili kararı sezon sonunda vereceğini ifade etti.

Tecrübeli çalıştırıcı, “Alima Yeni Malatyaspor ile sözleşmem devam ediyor. Profesyonel anlamda bunun bağlayıcılığı vardır. Ancak sezon değerlendirmesini ve durum değerlendirmesini mutlaka yapacağız. İsterseniz 5 senelik anlaşmanız olsun, sezon sonlarında mutlaka gelecek ile ilgili planlamalar yapılır” diye konuştu.

“UZUN VADELİ DÜŞÜNEN BİR İNSANIM”

Uzun vadeli düşünen bir insan olduğunu belirterek, “Ben uzun vadeli düşünen bir insanım. Ben Yeni Malatyaspor’un ve Malatya’nın bir aynasıyım. Malatyalılar ne ister. Çitayı yükseltmek ister. Geçen sezon şampiyon olmuş bir takım. Bu sene PTT 1.Ligine çıkmış ve ligde kalmak istiyordu. Biz, Play-Off’u bile ısırdık. Gelecek sezon için Play-Off şansının yüksek olması gereken bir takım kurulması dahilinde bir düşüncemiz var” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • sarıhan (7 yıl önce)
    hocam sen en güzelini yaptın, daha güzeli seneye şampiyonluk olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral44 (7 yıl önce)
    Hocam elin degmisken sen sampiyonda yaparsin buyuk adamsin mutavazi kibar saygili tebrik ediyorum sizi adamin dibisin reis
    0
    0
    Yanıtla