SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ben Olsam İstifa Ederdim!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:43:00
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Kılıçdaroğlu’nun sözlerinden sonra CHP milletvekili olsam istifa ederdim” dedi. 

Malatya’da Sobacılar Pazarı ile bu mevkideki cadde esnafını gezen milletvekili Şahin’e, bir basın mensubu, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Başbakan Erdoğan’ı Esad’a benzetmesi ve Brüksel’deki sosyalist toplantısında Swobabae’nın sözleri sordu.

Şahin, “Bunların üslubu bu. CHP’nin siyasi genlerinde hep muhaliflik var. Kendilerine karşı olarak gördüklerine hep iftira attılar. Bunun karşısında biz suskunluğumuzu hep koruduk. Suskunluğumuz da vatandaşımızın bizden beklediği bir duruştur. Aile içi meselesini gidip da yabancı bir ülkede şikayet etmeleri onların acziyetini göstermektedir. Bizi şikayet edeceksiniz, gelip halkımıza şikayetlerde bulunun. Maalesef gidip Avrupa ülkelerinde kendisinin de yandaşı olan, aynı çizgide siyaset yapanlarla başbakanımıza karşı söylediği cümleler karşısında azar işitti. İşittiği azarın ezikliği içinde iken, Swoboba ise, ‘siz bu dili kullandığınız müddetçe sizinle aynı oturuma oturmayacağım’ dedi ve onurlu bir çıkış göstermiştir. Bir sosyalist olarak CHP’nin itibarını korumaya çalışmıştır. Ama maalesef, CHP genel başkanı ve genel başkan yardımcıları yok biz istemedik toplantıya devam etmeyi diyerek yalan yanlış konuştular. Ben bir CHP milletvekili olsam istifa ederdim. Onların seviyesine düşmedik ve düşmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Şahin, “Malatya’da olduğumuz müddetçe hep halkın arasında olduk. Onların sorunlarını dinledik. Seçim olmamasına rağmen hep köyleri, mahalleri ve esnafları ziyaret ettik. Böylece iletilen sorunların çözüm noktasında da bir neci köprü görevi yaptık”şeklinde konuştu.

Mustafa Şahin’in esnaf gezisine, AKP İl Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Kılıç, İl Genel Meclisi üyeleri Hasan Gögüs ve Ramazan Çetin, Belediye Meclis Üyesi Hasan Demez ile, partinin değişik kademelerinde görev yapan Şerif Zaif, Mehmet Kalal ve Selim Gültekin de katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız