SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ben Takımıma Güveniyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:41:50
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurtspor'un kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu, takım olarak iyi bir noktada olmadıklarını ifade ederek, kritik müsabakalar oynayacaklarını söyledi.

Takımın Yeşiltepe'deki antrenmanını ziyaret eden Sucu, gazetecilere takımdaki son durum ve yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sucu, kan değişikliğinin takıma fayda getireceğine inandıklarını kaydederek, "Biz yönetim kurulu olarak Cihangir hocamızın emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Hocamız Pazar gün ki maçın ardından oyuncular ile vedalaştı. Hocamız, takıma yeni bir kan gelmesini gerektiğini söyledi. Kendisi çok kaliteli bir hocamız. Tabi kendisi görevi bırakınca, bizde yönetim kurulu olarak Mustafa Taşar hocamızla anlaşmaya vardık. Hocamda takımla birlikte idmanına çıktı. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi. 

"8 TANE KRİTİK MAÇ OYNAYACAĞIZ"

Ligde iyi bir konumda olmadıklarını dile getiren Sucu, grupta 8 tane zorlu maça çıkacaklarını ifade etti.

Kritik maçlar oynayacaklarını kaydeden Sucu, "Önümüzde 8 tane önemli maç var. Bunlar çok kritik karşılaşmalar. Ben takımıma güveniyorum. Bu takımın buralarda olmaması gerekiyor. Grupta izlemediğimiz takım kalmadı. Çok kaliteli bir takıma sahibiz. Ama bazen olmayınca olmuyor. Gelecek açısından ligde kalmamız gerekiyor. Allahın izniyle bu ligde kalacağız” diye konuştu.

Sucu, Pazarcıkspor deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini belirterek, şunları söyledi: "Ben takımın idman ya da başka konularda eksik olduğunu düşünmüyorum. Sadece bu takımın moral ve motivasyona ihtiyacı var. İnşallah Mustafa hocamız takıma önemli bir moral ve motivasyon getirir. Zaten bunları başarırsa eğer, Pazarcıkspor deplasmanından puan veya puanlarla döneriz."

"KÜMEDE KALMAK ADINA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Sucu, kümede kalmak adına ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Sucu, "Bizim en büyük eksiğimiz kaledeydi. 2 tane kaleci aldık. Bu anlamda Mehmet Evren’i kadromuza kattık. Birde Diyarbakır’dan bir kaleci ile anlaşmaya vardık. Öte yandan kadromuza Fuat Bican’ı kattık. Fuat bu hafta oynuyor. Vahap’ı aldık. 2 oyuncu daha ile görüşme içindeyiz. İnşallah bu hafta o transferleri de gerçekleştirir, kümede kalmak adına elimizden geleni yaparız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız