SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ben Teklif Ettim'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, Asya Parlamentoları Asamblesi'nin Bandung Deklerasyonu'ndaki İsviçre'deki minarelere yasak getirmesini kınayan maddesinin eklenmesinin kendisi tarafından teklif edildiğini belirtti.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin vatandaşın sorunlarını yüz yüze dinlemeye yönelik olarak uyguladığı nöbetçi vekil uygulamasına bu hafta milletvekili Mehmet Şahin katıldı.

İl başkanı Mustafa Şahin ve başkan yardımcılarının da katıldığı sorun dinleme toplantısında iş talebinde bulunan çok sayıda vatandaşda katıldı.

Ezici çoğunluğunun iş isteme talebinin bulunduğu 70’e yakın formunun doldurulduğu toplantı öncesi basın mensuplarına bir açıklama yapan vekil Şahin, 2009 yılının çok başarılı geçtiğini öne sürdü.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mustafa Şahin, bundan sonra nöbetçi vekillerin önceden isimlerinin belirlenerek önceden kamuoyuna açıklanacağını belirtti.

Daha sonra sözalan Milletvekili Şahin, 2009 yılının ilimiz, ülkemiz ve uluslarası camiada tarihe not düşülecek önemli gelişmelerle sonuçlandığını söyledi ve “AK Parti iktidarı ile Malatya ve Türkiye'nin önemli başarılara kavuştu, bu başarıda bizlere destek olan başta il başkanı olmak üzere AK Parti yöneticileri ve bize oy ve destek veren herkese teşekkür ediyorum.

2009 yılının en önemli olaylarından biri olarak gördüğüm ve benim de katıldığım Endenozya'nın Bandung kentinde gerçekleşen Asya Parlamentoları Asamblesi'nin kararları oldu. Ama bu kararlar dünya basınında yer almasına rağmen yerel basında yer almadı. İnsan Hakları ihlalleri konusunda İsviçre’nin minare konusunda ki hiç yapımaması gereken referandumun bir insan hakları ihlali olduğu belirtildi. Benim önerilerimle gerçekleşen bu kararlar hem Malatya ve hemde Türkiye adına önemli bir gelişme olmuştur” dedi.

Milletvekili Şahin; “Malatya’nın bütün sorunlarını takip ediyoruz. Belediyelerimize ve Üniversitemize destek amacı ile 1 trilyona yakın para çıkardık. Suriye’den sonra Ürdün’de vizeyi kaldırıyor. İşadamlarımız artık Ürden’e de vizesiz gidecekler. DAP Kapsamında 100- 600 milyar lira arası ekonomik ve kültürel projelere Kalkınma Ajansı aracılığıyla destek verilecek.” diye konuştu.

Şahin, eski hal binasının yerini satın alan Hollanda orijinli firmanın, Nisan ayından itibaren 100 milyon dolarlık yatırıma başlayacağını bildirdi.

Milletvekilinin konuşmasından sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız