SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ben Veysel Karani'yim!'

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran şahıs, bir kişinin dini duygularını sömürmek suretiyle kendisinden para istediğini, bu şahsın bir türlü yanından ayrılmadığını ve kim olduğunu sorduğunda “Veysel Karani” olduğunu söylediğini bildirdi. Daha önce de benzer yöntemlerle dolandırıcılık olaylarının meydana geldiği Malatya’daki bu son olayın zanlısı olduğu gerekçesiyle bir kişinin polis tarafından yakalandığı bildirildi.

32 yaşındaki C.K. adlı şahıs, İnönü Caddesi’ndeki Sümer Camii önünde yürürken, yanına gelen şahsın kendisini dolandırma girişimini polise anlattı. Kayseri doğumlu 36 yaşındaki B.Ö. adlı şahsın gözaltına alındığı olay, polis raporunda şu bilgilerle yeraldı:

“02.05.2009 günü saat: 12.20 sıralarında yukarıda belirtilen adreste meydana gelen olayla ilgili müşteki alınan ifadesinde; 27.04.2009 günü yanına gelen 27-28 yaşlarındaki esmer tenli, siyah sakallı bir şahsın dini duyguları sömürmek suretiyle kendisinden para istediğini, parasının olmadığını ancak birinden alacağının olduğunu söylemesi üzerine git peşine düş mutlaka al diyerek telefon numarasını istediğini, kendisinin ısrarla kimsin diye sorması üzerine “ben V.K.’yim” diyerek yanından ayrıldığını, kendisinin dolandırılacağını anladığını, 02.05.2009 günü aynı şahısa benzeyen yukarıda adı geçen şahsın çalıştığı iş yerine gelmesi üzerine polisi aradığını, olayla ilgili şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, konu ile ilgili ifadesi alınan şüpheli, hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte 03.05.2009 günü mevcutlu olarak adli mercilere gönderilecektir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız