SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ben Vurmadım..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düğünde ateş ederek 6 yaşındaki bir çocuğun ölümüne yol açtığı iddia edilen zanlı için Cumhuriyet Savcısı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.

Alınan bilgiye göre, Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Fındık köyünde 10 Eylül 2009 tarihinde yapılan bir sünnet düğününde havaya 5-6 el silahla ateş edilmesi sonucunda, balkon betona çarpan mermilerden birisi yön değiştirerek düğünde bulunan 6 yaşındaki Mesut Kubat'ın başına isabet ederek, ölümüne neden oldu.

Olayın şüphelisi olarak yakalanan Zeki D.(46) hakkında Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Kasten adam öldürme" suçlamasıyla "ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası" talebiyle dava açıldı.

Davanın ilk duruşmasında hakim karşısına çıkan sanık Zeki D., hakkındaki suçlamayı kabul etmeyerek, "Düğün günü benim üzerimde silah yoktu. 7-8 çeşit silah sesi geliyordu. Çocuğun vurulduğu söylendiğinde, ben ilgilendim, hastaneye gittim. Kesinlikle ben ateş etmedim. Ben hastaneye gittiğimde 2 eşim ve 3 çocuğum yanımdaydı. Benim böyle bir sıkıntım olsaydı, eşim ve çocuklarımı orada bırakmazdım. Köyde benim hasım olduğum 5 ayrı aile vardır. Bu nedenle aleyhimde şahitlik yapmışlarıdır" ifadelerini iddia etti.

Sanık avukatlarının tahliye taleplerini red eden mahkeme, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız