SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Ben Yaptım Oldu, Diyorlar''

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, referandum çalışmaları kapsamında Malatya'daki sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

MHP'nin 21. Dönem Ankara Milletvekili ve MHP MKY Üyesi Ali Işıklar başkanlığında, aynı zamanda Malatya'nın eski emniyet müdürlerinden olan Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir, Kahramanmaraş Milletvekili M. Akif Paksoy, 21. Dönem Kilis Milletvekili Mehmet Nacar, MHP MYK Üyeleri Saime Plaancıoğlu, Yavuz Temizer ve İzzet Sarıbaş ile MHP İl Başkanı Ömer Ekici, referandum çalışmaları kapsamında Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve ESOB Başkanı Şevket Keskin'e ziyaretlerde bulundular.

MHP MYK Üyesi Ali Işıklar, oluşturulan heyetin Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Elazığ, Kahramanmaraş illerinde referandum çalışmalarına katılacağını söyledi. Referandum nedeniyle hükümeti eleştiren Işıklar, "'Hükümet, '12 Eylül anayasasını değiştiriyoruz' diyerek milleti aldatıyor. Sanki bunu ilk yapıyormuş gibi bir imaj veriyor. Aslında bugüne kadar 84 madde değişmiştir. Biz 21. dönemde 34 madde değiştirdik. Ama bu 84 madde nasıl değişti; bütün siyasi partilerle, sivil toplum örgütleri ile anlaşılarak
değişti. Şimdi ne yapıldı, hiç kimse ile görüşmeden, 'ben yaptım oldu' denildi. Yanına da süsledi, maddeler koydu" ifadelerini kaydetti.

Ziyaretler esnasında konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirterek, MHP'ye siyasi çalışmalarında başarılar diledi. TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç da, MHP heyetine ziyaretten dolayı teşekkür ederek, başarı dileklerinde bulundu.

ESOB Başkanı Şevket Keskin ise, siyasetçilerin seçimden önce esnaf dostu olduğunu, ancak seçimlerden sonra esnafı unuttuğunu savunarak, esnaf ve sanatkarın sıkıntılı bir dönem geçirdiğini, enflasyon rakamları ile sokaktaki rakamların birbirini tutmadığını iddia etti. Keskin, MHP'ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız