SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'' 'Ben Yaptım Oldu' Olmuyormuş!..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin hizmete açtığı alt geçit kavşağında yapılan trafik düzenlemelerinin, trafiği iyice sıkıntıya soktuğu bildirildi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin yanı sıra aynı zamanda Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı olan Şevket Keskin ve Minibüscüler Odası Başkanı Arif Kiraz, Kız Meslek Lisesi Kavşağı alt geçidi devamındaki Turgut Temelli Caddesi ile Niyazi Mısri Caddesi kavşağında yapılan refüj çalışmaları ve geçit yerlerinde inceleme yaptı.

Şevket Keskin, yeni trafik düzenlemesi ve yola refüj çekilmesiyle ilgili il trafik komisyonundan ve kendilerinden görüş alınmadığını ifade ederek, "Bu bölgedeki trafik sorunu çözülmedi, aksine yeni sıkıntılar yaşanmaya başladı. Düzenlemeler yeniden gözden geçirilmeli" dedi.

Çevreyolu Çarmuzu Kavşağı'na viyadük şeklinde üst geçitli kavşak yapılması gerektiğini söyleyen Keskin, Malatya Belediyesi Kent Trafik Müdürlüğü'nün görüş almadan, "Ben yaptım oldu" misali uygulamalar yaptığını kaydetti.

Minibüscüler Odası Başkanı Arif Kiraz ise Turgut Temelli Caddesi Niyazi Mısri karşısında 14 güzergahta çalışan minübüsleri hatırlatıp, "Buradaki trafik düzenlemesi, düzensizliği getirdi. Yapılan refüj ve trafik düzenlemeleri yeniden gözden geçirilmeli" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız