SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ben Yeniden Atandım'

A- A+ PAYLAŞ

Demokrat Parti il başkanlığı görevinden bir süre önce istifasını açıklayan Erdal Altunkaya, 4 ay sonra aynı göreve tekrar getirildiğini bildirdi.

Altunkaya, bu konuya ilişkin şunları söyledi:

"Demokrat Parti Malatya il başkanlığına tekrar görevlendirildim. Seçim sonuçları üzerine partiye taze kan gerekliliğiyle il başkanlığından istifa etmiştim . Dört aylık sürede il başkanlığı boş kalmıştı.

Malatya da 62 yıllık siyasi geleneğin öncüleri partililerimiz genel merkezin Malatya çalışmaları doğrultusunda seri toplantılar yaparak ülke siyasetine yön verecek meşaleyi Malatya da yakmış oldular. Emeği geçen gönlünü bu partiye vermiş gruplar kişiler şahsi abideler ilk kez mutabakatla oyçokluğu değil oybirliğiyle il başkanlığına benim getirilmemi talep etmişlerdir. Bu tablo Ankara da hayranlık uyandırmış yankıları büyük olmuştur.

Malatya Türk siyasetindeki hareketlenmelerin hep ilk kıvılcımı olmuştur. Yine bir ilke imza attık ve bu kıvılcımı yaymak için düğmeye basıyoruz. Görev yazısını aldıktan sonra 250 kadar Malatya daki partili büyüklerimiz vefalı insanlarımızla görüştüm . Çok ihtişamlı ve heyecanlı gözlerle karşılaştım. Tümünün desteğini alarak bu yolu herkesle görüşerek geniş tabana yayarak tamamlayacağım. Allah ın izniyle Malatya ya layık asil yönetimlerimizle Malatya halkının hizmetinde olacağız. Bu parti ülkeye ihanet etmemiş nadir bir parti olup hizmetleri en yüce partidir. Bu kutsal görevde Malatya siyasetinin Türk siyasetine ışık olacak 1946 dan beri hizmet yağmurları tattıran misyonla Malatya yı tekrar özlenen günlere taşıyacak kadrolarla geliyoruz. Malatya mıza ve ülkemize hayırlı hizmetler getirecek halkın gözünü boyayarak değil sağlam temelleri olan ciddi atılım ve ekonomik proğramlarla demokrat parti insanımızın hizmetkarı olarak yeni eski tüm kadrolarıyla bu meşaleyi Malatya da yakmıştır. Malatyamıza ve ülkemize hayırlı olsun."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız