SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bende Ayrı Bir Yeri Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:33:04
A- A+ PAYLAŞ

Vali Süleyman Kamçı ilçe ziyaretleri kapsamında  Arapgir ilçesini ziyaret etti.

Arapgir Kaymakamı Tekin Erdemir, Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, İlçe Emniyet Müdür Hakan Köse, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Gümüşay,  Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Mustafa Değerli, Daire Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Vali Kamçı ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret ederek burada Kaymakam Erdemir’ den brifing aldı.

Arapgir Belediye Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya katılan Vali Kamçı yaptığı konuşmada “Arapgir benim geldiğim günden beri gitmek istediğim ilçelerden birisiydi, bu güne nasip oldu. Bu cumartesi günü burada sizlerle beraberiz, amacımız en kısa sürede bütün ilçelerimizi ziyaret etmek ama Arapgir’ in bende ayrı bir yeri var. O yüzden bu güzel ilginizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Birliğinizin, birlikteliğinizin hep böyle güzel olmasını temenni ediyorum. Siyasi parti ilçe başkanlarımız da burada geldiler bizi karşıladılar, muhtarlarımız buradalar hep birlikteler ben hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Vali Kamçı, Parti ilçe başkanları ve muhtarlardan ilçenin ve mahallelerinin alt yapı, idari ve sosyal hizmetleri hakkındaki sorun ve taleplerini tek tek dinleyerek ilgili kurum ve kuruluş yetkililerine gerekli talimatları vererek sorunların çözülmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını, sonuçlarından da kendisine bilgi verilmesini istedi. Büyükşehir Belediyesi ile ilgili konularında ilgili mercilere iletileceğini söyleyerek kendi yetkileri dahilindeki her türlü çalışmayı destekleyeceklerini ve takipçisi olacaklarını belirtti. Toplantıya katılanlara teşekkür ederek İlçede restorasyonu gerçekleştirilen sokak, konak, han, cami gibi. yerleri de ziyaret ederek bilgi aldı.

İlçe Emniyet Amirliği, Askerlik Şubesi Başkanlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı’ nı da ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Kamçı,  İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan erlerle de bir süre görüştü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız