SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Benden İyi Yapacak Varsa..'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi, Malatya'nın Yazıhan ilçesinde ilçe danışma toplantısı düzenledi.

Yazıhan ilçesinde ilçe danışma toplantısına, AKP Malatya Milletvekili ve partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Öznur Çalık, Yazıhan belediye başkanı Ali Kaya, Yazıhan il genel meclisi üyesi Cafer Kuşdoğan, AKP ilçe başkanı Veysel Ateş, kadın kolları başkanı Hediye Güler, AKP İl başkan yardımcısı Mahmut Özer ile partinin yönetim kurulu üyeleri Cumali Altuntop, Mustafa Dağdelen, Cengiz Kaçmaz ile partinin gençlik kollarının bazı yöneticileri ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Bütün seçilmiş arkadaşlarım adına söylüyorum ki, Allah bize bu görevleri nasip ettiğinde bir gün bu koltukların son günü olacağı günlerin de var olduğunu biliyoruz. Ben bu partinin değil milletvekili, kapıcısı olmaya razıyım. Uluslararası toplantılara gittiğimde Türkiye'den gelen parlamenterler olarak bizi ayakta alkışlıyorlar. Bunu gururla söylüyorum. Şunu da söyleyiyem, 2011'de seçim var. Benden daha iyi yapacak varsa, rabbim ona nasip etsin" dedi.

Büyükşehir yasasının da 2011 seçiminden önce çıkacağını ifade eden Çalık, 90 milyon TL kayısı don ödenemesinden duple yollara, sağlıkdaki değişim ve dönüşümden yapılan teşviklere kadar birçok hizmetleri dile getirdi.

AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı Mahmut Özer ise, milletvekili Çalık'ın Ankara'dan Başbakan'ın selamlarını getirdiğni belirtip, "Ülke olarak dünyada örnek bir sevide olduğumuz herkes takdir ediyor. Bunu millet olarak gösterdiğiniz teveccüh ile gösterdiğiniz gibi, dünya ülkeleri de takdir ediyor. Cumhurbaşkanımızın temsildeki üstün yeteneği, başbakanımızın gayretleri ve milletvekillerimizin el birliği ile çabaları doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Görüyorsunuz belgeler yayınlanıyor internetlerde. Yetkillerimizin çalışkanlığını bu belgelerde de görmekteyiz. Muhalefetin, belli bir ülkenin çıkarına hizmet ediyor gibi gösterdiği hükümetimizin hiçbir zaman milletinin ve bölgesinin lehine olmayan Türkiye'nin lehine olmayan kararlara boyun eğmediğini bu belgelerde de görmekteyiz" şeklinde konuştu.

Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya, Yazıhan il genel meclisi üyesi Cafer Kuşdoğan ile AK Parti ilçe başkanı Veysel Ateş de kısa konuşma yaptılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız