SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Beni Annemden Koruyun!'

A- A+ PAYLAŞ

15 yaşındaki kız, birlikte yaşadığı annesi tarafından sürekli dövüldüğünü ve evden atıldığını polise bildirdi, devlet tarafından koruma altına alınmasını istedi.

Cevherizade Mahallesi’nde oturan E.Ö. adlı kız, birlikte yaşadığı 37 yaşındaki annesi F.Ö.’nün sepeksiz yere sürekli kendisini dövdüğünü, evden dışarı atıp gelmesine izin vermediğini, annesi ile birlikte yaşamak istemediğini, devlet tarafından koruma altına alınmasını istediğini söylerken, ifadesi alınan anne suçlamaları kabul etmedi. Polis olayla ilgili soruşturmaya başladı.

DİĞER OLAYLAR..
Savcılığa başvuran 47 yaşındaki S.A. adlı kadın, oğlu G.A.’nın askerden firar ettiğini, bu durumu yetkililere bildirip oğlunu yakalattığını, 26 yaşındaki gelini Z.A. ile aralarında tartışma çıktığını, gelininin kendisini tehdit ettiğini öne sürerken, gelin suçlamaları iftira olarak nitelendirdi.

Hasan Varol Mahallesi’nde oturan 50 yaşındaki M.E., polise başvurarak, 15 yaşındaki kızı B.E. ile ailevi nedenlerle tartıştıklarını, gece kızının evde olmadığını fark ettiğini bildirdi ve bulunmasını istedi. Kızın bu olaydan önce polise giderek, babasını kendisini ve annesi İ.E.’yi dövdüğü ve bıçakla tehdit ettiği için şikayette bulunduğu öğrenildi.

Fırat Mahallesi’nde oturan 52 yaşındaki H.K. adlı kadın, ailevi nedenlerle eşi E.K. ve 29 yaşındaki oğlu M.K. ile tartıştıklarını, daha sonra bunalıma girip intihara teşebbüs ettiğini, bu nedenle eşi ve oğlundan şikayetçi olduğunu bildirdi.

Savcılığa başvuran 44 yaşındaki F.S. adlı kadın, oğlu Ö.C.S.’nin adam öldürme suçundan hükümlü olduğunu, oğlunun öldürdüğü şahsın yakınları tarafından tehdit ve hakarete uğradıklarını öne sürerek şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

İzzetiye Mahallesi’nde oturan 28 yaşındaki Y.B. adlı kadın, evinde iken boşandığı 45 yaşındaki eşi C.D. tarafından tehdit edildiğini öne sürdü. Polis C.D.’yi arıyor.

Hacıabdi Mahallesi’nde oturan 32 yaşındaki A.T. adlı kadın da, 39 yaşındaki eşi E.T. tarafından dövüldüğünü öne sürerek şikayetçi olurken, polis şahsı aramaya başladı.

Hacıabdi Mahallesi’nde 41 yaşındaki K.Y. ile 34 yaşındaki M.Y. adlı iki kardeşin kavgalarına polis müdahale ederken, kardeşler birbirinden şikayetçi olmadı.

Fırat Mahallesi’nde oturan 33 yaşındaki G.E. adlı kadın, 40 yaşındaki eşi Y.E.’nin kendisini sürekli sebepsiz yere dövdüğünü öne sürdü ve şikayetçi oldu. Bu suçlamayı reddeden Y.E.’nin bir başka suçtan arandığı saptanınca gözaltına alındığı bildirildi.

Hidayet Mahallesi’nde oturan 30 yaşındaki Ş.D. adlı kadın, 25 yaşındaki eşi A.D.’den kendisini dövdüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Niyazi Mısri Caddesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan 31 yaşındaki H.K. adlı şahıs, ablası ile boşanma davası devam eden eniştesi R.K.’nın 6 kişiyle gelip kendisinden 7 bin 500 lira istediklerini, vermediği taktirde kendisini öldürmekle tehdit ettiklerini öne sürdü. Yakalanan 28 yaşındaki R.K. ise, alacağını istediğini, diğer suçlamaları kabul etmediğini söyledi.

Akçadağ’daki bir kurumda çalışan 37 yaşındaki Y.Y. adlı kadın ile 40 yaşındaki C.A. adlı şahıs arasında bir tartışma çıktığı belirtilirken, Y.Y. polise verdiği ifadede, tartışmanın ardından şahsın konuştuğu bir kişiye kendisini kastederek “Ben bu kez bu bayanı dövmeyip öldüreceğim” dediğini öne sürerken, şahıs böyle bir görüşme yaptığı iddiasını kabul etmedi.

Yeşilyurt’taki olayla ilgili ifadesi alınan 50 yaşındaki A.C., eşi ile tartıştığı için evine gelen 62 yaşındaki kayınpederi T.K. ve 32 yaşındaki kaynı B.K. tarafından dövüldüğünü öne sürerken, baba oğul ifadelerinde, A.C.’nin B.K.’ya yumruk attığını, savunma amacıyla şahsı iteklediğini, yere düşen A.C.’nın kalkıp bağırarak dışarı kaçtığını, kızlarına sürekli bağıran ve döven bu şahıstan asıl kendilerinin şikayetçi olduklarını söylediler.

Yeşilyurt’ta polise başvuran 23 yaşındaki Ö.A., iki ay önce Malatya Çevreyolu’nda yaptığı kazada Y.E. adlı şahsın öldüğünü, bu kişinin yeğenlerinin kendisini sorduklarını, bu şahıslarla görüşüp uzlaştıklarını, yanlış anlama sonucu şahıslardan şikayetçi olduğunu, şikayetinden vazgeçtiğini bildirdi.

Yeşilyurt’ta polise başvuran 22 yaşındaki A.B. adlı kadın, eşinin cezaevinde hükümlü olarak bulunduğunu, bu nedenle 53 yaşındaki babası F.E. ile tartıştıklarını ve babası tarafından tehdit edildiğini bildirerek, şikayetçi oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız