SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Beni Bırakıp Gitme Muhammed'

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:03:29
'Beni Bırakıp Gitme Muhammed'
A- A+ PAYLAŞ

Balıkesir’in Kepsut İlçesi’nde görev sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Muhammed Güler (21), memleketi Malatya’da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Güler ailesi, çocuklarını asker selamıyla uğurladı. 

Kepsut İlçe Jandarma Komutanlığı’nda Asayiş Tim Komutanı olarak görev yapan Güler, 23 Ekim’de önleyici kolluk devriyesi görevi sırasında rahatsızlanarak, Kepsut Devlet Hastanesine kaldırıldı. Güler, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit düştü. 

Şehir Mezarlığı morgundan alınan şehit Güler’in cenazesi, helallik alınmak üzere son kez TOKİ’deki baba ocağına getirildi. Şehidin annesi Songül, eski Altın Kayısı Oteli'nin  Restaurant Müdürü olan babası Gazi Güler ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. 

Baba evinde helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi, Şehir Mezarlığı’na getirildi. Geçirdiği trafik kazası nedeniyle engeli bulunan baba Gazi Güler, cenazeye tekerlekli sandalyeyle geldi. Acılı baba, asker ve yakınlarının yardımıyla cenaze namazını ayakta kıldı. 

Şehir Mezarlığı’nda öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi, top arabasıyla şehitliğe getirildi. Şehidin annesi Songül Güler, “Oğlum ben ölmüşüm sana. Muhammed beni bırakıp nereye gidiyorsun? Muhammed beni bırakma” diyerek ağıt yaktı. Şehit oğlunu asker selamıyla son yolculuğuna uğurlayan baba Gazi Güler ise, “Nereye gidiyorsun Muhammed? Beni bırakıp gitme’ diyerek, gözyaşı döktü.

Şehit Muhammed Güler’in cenazesi Şehir Mezarlığı içerisinde bulunan Garnizon Şehitliği’nde toprağa verildi. 

Cenaze törenine; Malatya Vali Süleyman Kamçı, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Avni Angun, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili, 1. sıra milletvekili adayı Veli Ağbaba, AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, askeri ve mülki erkan, siyasi partilerin temsilcileri, bazı belediye başkanları, CHP 2. sıra milletvekili adayı Erdem Aslanoğlu katıldı. 

Güler’in 1,5 yıldır görev yaptığı ve bekar olduğu öğrenildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız