SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Beni Eşim Vurdu Ama!..''

A- A+ PAYLAŞ

Tabancayla vurulan kadın, verdiği ifadede kendisini eşinin yaraladığını, ancak şikayetçi olmadığını söyledi.

AĞIR YARALI..
Polis’ten edinilen bilgiye göre; sabaha karşı 05.00 sıralarında sol kulak üstünden vurulmuş olarak Battalgazi Mahallesi’nden Devlet Hastanesi’ne getirilen 38 yaşındaki D.Ç. adlı kadın buradaki ilk müdahalenin ardından “hayati tehlike” raporuyla Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevkedildi.

Burada tedavi altına alınan D.Ç.’nin, polise verdiği ifadede, ailevi nedenlerle tartıştığı 33 yaşındaki eşi H.Ç.’nin kendisini silahla yaraladığını, ancak kendisinden şikayetçi olmadığını söylediği belirtilirken, olay yerinde bulunan 1 adet boş kovan ile H.Ç.l’ye ait 1 adet 7.65 mm. çaplı tabancaya el konuldu. Admiyeye verilen H.Ç.’nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

DİĞER OLAYLAR..
Zaviye Mahallesi’nde oturan H.B.’nin, ailevi nedenlerle çıkan tartışma sonucu eşi K.B. tarafından dövüldüğü öne sürüldü. K.B. adlı şahısın yakalanmasına çalışılıyor.

Zaviye Mahallesi’ndeki bir evde gece 23.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili olarak ifadesi alınan 42 yaşındaki H.Ş. adlı kadın, eşi olan Ş.Ş.’nin kendisini tehdit ettiğini, sürekli dövdüğünü ve yakınlarına küfrettiğini öne sürdü. İfadesi alınan Ş.Ş. serbest bırakıldı.

İnönü Mahallesi Dörtyol civarındaki kavgayla ilgili ifadesi alınan 29 yaşındaki S.K. adlı kadın, geçimsizlikten dolayı boşanma davası açtığı 33 yaşındaki eşi M.K.’nin, duruşmalara gitmemesi için kendisini tehdit ettiği iddiasında bulunurken, M.K. bu iddiaları reddetti.

Yeşiltepe Hocaahmet Yesevi Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana gelen aile kavgasıyla ilgili ifadesi alınan 38 yaşındaki Ş.S.B. adlı kadın, aralarında boşanma davası olan eşi E.B.’nin 22.00 sıralarında gelerek dış kapıyı tekmelediğini, ancak herhangi bir zarar vermediğini, şikayetçi olmadığını söyledi ve E.B. serbest bırakıldı.

Yeşiltepe Koşu Mahallesindeki aile kavgasına müdahale eden polise ifade veren 29 yaşındaki F.G., aşırı geçimsizlik yüzünden 33 yaşındaki eşi Y.G. ile ayrı yaşadıklarını ve annesinin yanında kaldığını, eşinin sürekli gelerek kendisini ve ailesini ölümle tehdit ettiğini öne sürdü. Y.G. ise suçlamayı kabul etmedi.

Yeşilyurt Caddesi’ndeki aile kavgasında da, 19 yaşındaki D.N. adlı kadın polise ifade vererek, eşi M.N. ile iki aydır ayrı yaşadıklarını, kendisinin annesinin yanında kaldığını, eşinin olay günü gelerek çocuklarını almak istediğini, vermemesi üzerine bıçakla tehdit edip oturma odasının camlarını kırdığını öne sürerken, 27 yaşındaki M.N. suçlamayı reddetti.

Çöşnük Mahallesinde oturan 46 yaşındaki A.D. adlı kadın, 21.00 sıralarında 155 Polis İmdat telefonunu arayarak, mahkemecçe hakkında 10 gün evden uzaklaştırma kararı verilen 57 yaşındaki eşi M.D.’nin gelip, kendisini ölümle tehdit ettiği iddiasında bulundu. Polis ekibi tarafından alınan M.D. ise ifadesinde, eşinin iddialarını kabul etmedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız