SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beni Merkeze Alın.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:46:31
A- A+ PAYLAŞ

Kuluncak ilçe yapıldıktan sonraki ilk kaymakamı olan ve en son Denizli Valiliği görevini sürdüren Abdülkadir Demir’in merkez valiliğine alınmak için dilekçe verdiği öğrenildi. 

Denizli’nin son dönemlerdeki en başarılı valisi olan Abdülkadir Demir’in geçen hafta gittiği Ankara’da merkez valiliğine alınmak için dilekçe verdiği belirtildi. 3 yıl önce Denizli Valiliği’ne atanan ve Recep Yazıcıoğlu’na benzetilen Vali Demir’in neden böyle bir karar aldığı ile ilgili soru işaretleri oluşurken, Vali Demir’in yakın çevresine olayı doğruladığı belirtildi. Olayı eski Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Varol’un sosyal paylaşım sitesinde paylaşmasının ardından yüzlerce kişinin konuyla ilgili paylaşım yaptığı görüldü.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in önümüzdeki günlerde konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

DEMİR KİMDİR?

1963 yılında Gaziantep`de doğdu, İlk Orta ve Lise öğretimini Gaziantep`de tamamladı. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Yüksek Lisans yaptı. Memuriyet hayatına 1987 yılında Kayseri Kaymakam Adayı olarak başladı.

1988 yılında 1 yıl İngiltere Bristol Kenti'nde İngilizce ve mesleki eğitim çalışmaları yaptı. Sırası ile; 1989 Kars İli Ardahan Kaymakam Vekilliği, 1990 Çorum İli İskilip Kaymakam Vekilliği, 1990-1991 Gümüşhane İli Kelkit Kaymakamı, 1991-1993 Malatya İli Kuluncak kaymakamı (1990 yılında ilçe olan Kuluncak'ın ilk kaymakamı), 1993-1997 Yozgat İli Şefaatli Kaymakamı, 1997-2001 Antalya İli Finike Kaymakamı, 2001-2002 Mülkiye Müfettişi, 2002-2005 yılları arasında Mülkiye Başmüfettişi olarak görev yaptı. Bu görevler esnasında bir çok kurs ve semineri başarı ile tamamladı. Gaziantep İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini yürütmekte iken, 2008 yılında Erzincan Valisi olarak atandı.  

11.08.2011 tarih ve 2011/2153 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Denizli Valiliğine atanarak 30 Ağustos 2011 tarihinde görevine başlayan Vali Abdülkadir Demir, avukatlık ruhsatı sahibi, evli ve 3 çocuk babasıdır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız