SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beni Tahrik Etti.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:22:18
A- A+ PAYLAŞ

Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bir birahanede çalışan 19 yaşındaki kadın, boşanmış olduğu eşinin kardeşi tarafından bıçaklanması sonucunda öldü. Olaydan sonra yaralı olarak yakalanan katil zanlısı mahkemece tutuklandı. 

BİRAHANEDE BIÇAKLI SALDIRI

Olay, Salı günü gece saat 23.10 sularında merkez Cezmi Kartay Caddesi’ndeki Malatya Eğlence Merkezi adlı işhanındaki bir birahanede meydana geldi. Birahaneye 2 gün önce işe başladığı iddia edilen Canan Koçoğlu(19) adlı kadın, burada boşandığı eşinin kardeşi olan Ramazan A. (34) adlı şahısın bıçaklı saldırısına uğradı. Birahane çalışanları ise şüpheliye saldırarak darp ettiler. Bir birahane çalışanı H.B. tarafından ise tabanca ile ateş açılması sonucunda Ramazan A.’yı bacağından hafif şekilde yaraladı.

HASTANEDE ÖLDÜ 

Olay yerinde bir taksi ile Kışla Caddesindeki bir özel hastaneye götürülmek istenen yaralı kadın, burada 112 acil servis ambulansı tarafından alındı. Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan Canan Koçoğlu, burada yaklaşık 45 dakikalık müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Talihsiz kadının 10’a yakın ağır bıçak darbesi aldığı öğrenildi. Kadının cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Kadının her hangi bir yakını hastaneye gelmedi. 

Olayın ihbarı üzerine çok sayıda Asayiş ekibi bölgeye yönlendirildi. Ekipler yaptıkları araştırmada kısa sürede olayın şüphelisi Ramazan A.’yı Kapalı Otopark önünde yaralı vaziyette yakaladı ve olayda kullanılan bıçağı ise ele geçirdi. Yaralı şüpheli ise ambulans ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

2 GÜN ÖNCE ÇALIŞMAYA BAŞLAMIŞ

Yazıhan nüfusuna kayıtlı olan Canan Koçoğlu’nun Kahramanmaraş’ta Yetiştirme Yurdu’nda yetiştiği, yurttan ayrıldıktan sonra evlenip boşandığı ve 2 gün önce ise cinayetin işlendiği birahanede çalışmaya başladığı öğrenildi. Hekimhan nüfusuna kayıtlı Ramazan A.’nin ise birahanede karşılaştığı Canan Koçoğlu’na  “Burada çalışamazsın” diyerek bıçakla saldırdığı iddia edildi.

SAVCI İNCELEME YAPTI 

Gece Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı olay yerine gelerek, cinayetin işlendiği birahanede inceleme yaptı. Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri de birahanede ve çevrede delil çalışması yürüttü.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ 

Cinayet şüphelisi zanlısı Ramazan A.’nın, “Birahaneye gittiğimde önce benim masama gelerek benimle ilgilenmek istedi. Ben masamdan gitmesini isteyince, yan masaya giderek beni tahrik etti” şeklinde iddiada bulunduğu öğrenildi. Asayiş Şubesindeki sorgusunun ardından Adliyeye sevke dilen Ramazan A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.   Cinayet şüphelisi Ramazan A., darp ve bacağındaki hafif silah yarası nedeniyle 2 polisin kolları arasında merdivenlerden indirilerek polis aracına bindirildi. 

Bu arada cinayet şüphelisi Ramazan A.’yi olay esnasında tabanca ile ateş açarak bacağından  hafif yaralayan H.B. ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol ile serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız