SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Beni Tanıdın mı?' Dedi, Bastı Tetiğe..

0
Güncellendi - 2016-06-12 04:15:42
'Beni Tanıdın mı?' Dedi, Bastı Tetiğe..
A- A+ PAYLAŞ

  • Halep Caddesi Şıkşık Camii civarında bir esnafa silahlı saldırı. Cumartesi 17.00 sıralarındaki olayda esnaf yaralanırken, saldırgan kaçtı.

Malatya’da, kimliği belirsiz bir şahıs, bakkallık yapan şahsı ‘beni tanıdın mı?’ diyerek, silahla yaraladı. Polis, olay sonrası kaçan şahsı arama çalışmalarına başladı.

Alınan bilgiye göre olay, Cumartesi günü 17.00 sıralarında Şıkşık Mahallesi Halep Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, caddede bakkallık yapan N.Ö., karşı komşusuyla bakkalın önünde otururken, daha önceden tanıdığı iddia edilen şahıs yanına yaklaşarak, ‘Beni tanıdın mı?’ diye sordu ve silahla ateş etti. 55 yaşındaki N.Ö., oturduğu yerden kalkarak, işyerine doğru kaçarken kimliği belirsiz şahıs ateş etmeye devam etti. Şahıs, daha sonra  Nuriye Mahallesi'ne doğru yürüyerek kayıplara karıştı.

Bacaklarından yaralanan ve kendini vuran şahsı tanımadığını öne süren N.Ö., olay yerine gelen ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alınırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri olayın gerçekleştiği yerde çalışma yaptı. Bakkalın önünde ve içeride 4 adet boş mermi kovanı bulundu.

Polis, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelerken, görgü tanıklarının ifadesine göre silahlı yaralamayı gerçekleştirdiği iddia edilen, 20-25 yaşlarında, top sakallı, sarı tişörtlü, kot pantolonlu şahsı arama çalışmalarına başladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

silahlı yaralama

silahlısaldırı1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • veli (7 yıl önce)
    daha iyi günlerimiz
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (7 yıl önce)
    Malatya tam teksas olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • BATTALGAZİ FIRAT (7 yıl önce)
    OLUMSUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • BATTALGAZİ FIRAT (7 yıl önce)
    NE ALAKASI VAR MURAT
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (7 yıl önce)
    Adam "Evet seni tanıdım" deseydi yine de vuracak mıydı acaba....
    0
    0
    Yanıtla