SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beni ve Partimi Hedef Aldılar"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:09:20
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları, Hasançelebi Mahallesi'ndeki kütüphane ve internet salonunu kapatıp CHP belde teşkilatına tahsis ettikleri yolundaki haberler üzerine açıklama yaptı.

Millioğulları, "Ben Hekimhan Belediye Başkanı olmadan önce Hasançelebi Belde belediyesi kapanıp bütün mal varlıkları Hekimhan belediyesine devredilmiş idi. Devir teslim tutanaklarında böyle bir kütüphane ve internet salonu yoktur.  Haberi okuyunca hemen Kültür Bakanlığı il müdürlüğünü aradım, kendilerine kayıtlı böyle bir kütüphanenin bulunup bulunmadığını sordum. Kitap yardımı yaptık, ama kayıtlarımızda böyle bir kütüphane yoktur dediler.

Kütüphane ve internet salonunu kapatıp CHP belde teşkilatına tahsis etti konusuna gelince, Malatya 'nın Büyükşehir oluşu ile birlikte beldeler kapanıp mahalle oldu.Kapanan bütün beldelerimizde olduğu gibi Hasançelebi Belde Başkanlığı yazılı parti tabelamızı biz Hasançelebi mahalle teşkilatı olarak değiştirmek için çalışma yapıyoruz. Bunu fırsat bilip 'Genel Başkan aradı tabela indirildi' haberleri doğru değildir.

Hasançelebi mahallesinde insanlara hizmet verebilecek, belediyeye ait olan kocaman binaların zamanın belediye başkanı tarafından 2008 yılından 2018 yılına kadar (5+5) Er Maden şirketine kiraya verilip parası peşin alınmıştır. Hasançelebi   mahallemiz gibi okuma yazma oranı yüksek olan ve kalabalık bir mahallede küçücük bir yere biraz kitap koyup kütüphane, üç tane bilgisayar koyup çocukların oyun oynamasını sağlamakla internet ortamı sağlanmaz. Aksi halde çocuklarımızın değişik sitelere girerek ahlaki erozyona uğramalarına sebep olur diye düşünüyorum.

Şunu da hatırlatmakta yarar var Milli Eğitim Bakanlığının 'Okullar Hayat Olsun' projesi ile başlattığı okullardaki kütüphane ve bilgisayar odalarının halkın kullanımına açılmasından sonra böyle küçük yerlerin pek cazibesi kalmamıştır. Hasançelebi Halkından, Okul idaresinden ve öğretmenlerimizden aldığımız bilgiye göre Hasan çelebi ilk ve Ortaokulunda Bir Kütüphane, Bir Bilgisayar Sınıfı, bisede bir Kütüphane mevcuttur. Ermaden yetkilileri ile görüşülüp kiraladıkları belediye binasının güzel bir salonunu kütüphane yapma çalışmalarımız devam etmekle birlikte bahse konu edilen kitaplar ve üç adet bilgisayar belediyemiz personelinin kontrolü altına alınmıştır.

Benim belediye başkanlığımı sindiremeyenlerden medet umarak ve ortak çalışarak kendilerine gündem yaratmak istiyorlar. Böylelikle belediyemize ve partimize darbe vurmaya çalışıyorlar.Anlaşılıyor ki bu şahısların fikir ve  görüş ayrılıkları olsa da ortak noktaları 'Ali Seydi Millioğulları' dır. Düşmanımın düşmanı benim dostumdur, mantığından yola çıkarak şahsımı ve partimi hedef almışlardır."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız