SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Benim Açıklamam Yanlış Olur'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'un Başkanı İlhan Kavuk, 31 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan kongrede aday olmayacağını tekrarlayarak, "Adaylık konusunda çalışma yapanlar var. Ben isim açıklarsam uygun olmaz. Aday olacak kişi açıklarsa daha iyi olur" dedi.

İlhan Kavuk, Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarının yapılacak kongreyle ilgili sorularını cevaplandırdı. 31 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan Malatyaspor kongresine tüm Malatyalıları beklediklerini ifade eden Kavuk, "İnşallah hayırlı şekilde sonuçlanır ve Malatyaspor iyi bir yere gelir" şeklinde konuştu.

Aday olmadığını tekrarlayan Kavuk, "Aday olmadığımı daha önce açıklamıştım. Ancak önümüzdeki süreçte aday arkadaşlarımız olacaktır muhakkak" diye konuştu.

Daha önceden aday olmadığını açıkladığını, ancak vali ve belediye başkanı ile görüşmesinden sonra kendisinin devam etmesinin istenmesi nedeniyle biraz daha neler yapılabilir diye bir düşünme ve görüşme süresinin başladığına dikkat çeken İlhan Kavuk, "İstanbul'da yaptığım görüşmelerde, yeni bir oluşum olduğunu hissettim. O nedenle tekrar aday olmayacağımı açıkladım. Yeni adaylar çıkacak muhakkak" ifadelerini kullandı.

Malatyaspor başkanlığı için hazırlanan kişinin ismini kendisinin açıklamasının yanlış olacağına işaret eden Kavuk, "İsim açıklamak çalışma yapan arkadaşlara yanlış olur. Onlar kendileri açıklarsa daha iyi olur" dedi.

Kavuk'un adını vermemesine karşın, adaylık için çalışma yapanın eski başkan Haşim Karadağ olduğu biliniyor. Kavuk'un, İstanbul temasları ile ilgili olarak çevresine bilgi verirken, görüştüğü Haşim Karadağ'ın aday olacağını kendisine söylediğini, bu nedenle adaylığı düşünmediğini ifade ettiği belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız