SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Benim Bırakmam Çözümse..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Tanrıverdi, maç sonrasında yaptığı değerlendirmede, bu yenilgi ve küme düşmeme mücadelesindeki diğer rakiplerinin elde ettikleri sonuçlar nedeniyle kümede kalma şansının yüzde 30'lara gerilediğini söyledi.

"YÜZDe 30'A DÜŞTÜ.."
Tanrıverdi, maçtan sonra basın mensuplarına yaptığı değerlendirmede şöyle dedi:

“Bugün kazanmamız gereken bir maçtı. Bizim için çok önemliydi. Netice itibarıyla gergin olacağı belliydi. Erken gelen gol de bizi bozdu. Sonucu değiştirmek için yaptığımız ataklar, pozisyonlar var. Fakat bugün futbol şansı da bizim yanımızda değildi.

Ama neticede herkes şunu bilsin. İyi günde, kötü günde biz bu takımın sahibiyiz. Hep beraber.. Şehir olarak, yönetim olarak, tüm kurumlar olarak. Bunun iyi günü de var, kötü günü de var. Bugün mutlu bir şekilde çıkabilirdik, buradan. Bugün hepimiz üzüntülüyüz. Taraftarımızı bu şekilde bu staddan çıkardığımız için üzüntülüyüz.

Şu anda maça başlarken galip gelseydik yüzde 80 ligde kalma şansımız vardı. Bugün bu yüzde 30’a indi.Ama biz mücadeleden kaçmayacağız. Mücadelemizi sonuna kadar yapacağız. Hangi şartlar altında olursa olsun. Önümüzde 6 maç var. Bu maçlardan iyi neticelerle de çıkabiliriz. Ama durumumuzu tüm çıplaklığıyla görüyoruz, farkındayız.

Bugün Malatya için, Malatyaspor için kötü bir gün. Ama biz takımımıza, şehrimize sahip çıkmamız lazım. Onu yapacağız. Hep beraber sukünet içerisinde.. Bir yerde artık kaderse kader diyeceğiz. Mücadelemizi de son dakikaya kadar götüreceğiz.

Futbol bu, her zaman galip gelme şansımız yok. Futbolda, şans yanınızda olabilir. Bugün yanımızda değildi. Direkten dönen topumuz var, boş kaleye girmeyen topumuz var. Ama olmasa olmuyor. Futbolcularımızın da bizden fazla istediğini düşünüyorum. Netice itibarıyla oyuncu gergin, herkes gergin. Bundan sonra belki biraz daha gerginliği üstümüzden atarak çıkacağız maçlarımızı oynayacağız. Elimizden geleni son raddeye kadar yapacağız. Mücadelemizi sürdüreceğiz. Sonuçta o yüzde 30’luk şansı yakalarız, yakalayamayız, onu hep beraber zaman içerisinde göreceğiz.."

DİĞER SONUÇLAR..
Tanrıverdi, bir basın mensubunun, küme düşmeme mücadelesindeki diğer rakiplerin elde ettikleri skorlarla ilgili sorusu üzerine şu değerlendirmeyi yaptı:

"Evet bugün tüm şansımız döndü. Daha önce sadece bizim saha içindeki şanssızlığımız vardı. Diğer neticelerden dolayı şansımız biraz daha devam etti. Bugün maalesef bu maçı mağlubiyetle kapatıp yüzde 40 civarında bir şansımız olacaktı. Yüzde 30’a düştü. Yüzde 1’e kadar düşse bile sonuna kadar mücadelemizi yapacağız. Bize de o yakışır. Hep beraber dimdik ayakta duracağız. Sonuç ölüm değil. Önemlli olan zor günde ayakta durmak, dik durmak. Dik duracağız, onun sonunda da inşallah gülen tarafta oluruz."

"ELBETTE HATAM VAR.."
Malatyaspor Başkanı Tanrıverdi, "Hatanız olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna da şu yanıtı verdi:

"Elbette. Başından beri söylüyorum. Burda sorumluluk varsa, o sorumluluk benimdir. Başkan olarak en yüksek mertebede ben varsam, o sorumluluk da benimdir. O sorumluluğun bedelini üzüntümüzle, herşeyimizle çekiyoruz. Ne çekmek gerekiyorsa çekeceğiz. Ama netice itibarıyla 18 takım var ligde, 3 takım düşecek. Bu başka takımlar da olabilir, Malatya da olabilir. Bugüne kadar 4-5 yıldır bunun mücadelesini veriyoruz. Bir sorumluluk varsa, kimsede o sorumluluğu arayamayız. Bu işin başında ben varsam, sorumluluk da benimdir. Onun gereğini de her zaman her yerde yaparım.

Benim bırakmam bu saatte çözüm olacaksa, hemen bırakırım. 5 senedir, her zaman anahtar burada asılı, sayın valimin, sayın belediye başkanımın kabul ettiği herhangi birisine her zaman bırakmayı teklif ettim.

Şu anki pozisyon itibarıyla benim bırakmamın çözüm olmadığını, ben de soyadım Tanrıverdi ise bir gün burada, bu stada tekrar omuzlar üstünde gireceğimi gayet iyi biliyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız