SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Benim Boynumun Borcu"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:06:41
A- A+ PAYLAŞ

Köy Korucuları Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden MHP Adayı Şinasi Kazancıoğlu, özlük hakları konusunda sorunları bulunan köy korucularının haklarını arama konusunda yardımcı olacaklarını belirterek, “ sizlerle ilgili kanun teklifini ilk ben vereceğim” dedi.

Türkiye’nin terör belası ile mücadelesinde  köy korucularının önemli rolü olduğuna dikkat çeken MHP Adayı Kazancıoğlu, bu kadar önemli bir görevi üstlenmiş olan  köy korucularının kanuni  hakları konusunda mağdur edilmelerine gönlünün  razı olamayacağını vurguladı. Kazancıoğlu, "Burası çok güzel bir ocak, burayı çok önemsiyoruz. Bu arkadaşlar her ne kadar hizmetleri karşılığı çok cüzi bir ücret alıyorlarsa da, ben şunu çok iyi biliyorum ki burada ki korucu arkadaşlar ücretlerini vermeseler de bu vatanı bekleyecek, bu vatanın bayrağı ve ezanı için çalışacaklar. Ancak üzülerek görüyorum ki Malatya da 1300 civarında korucu arkadaşımız var. Bunların özlük hakkı  yok. Sağlık güvenceleri yok. Emekliliklerinde çok büyük bir problem var. Emekli olamıyorlar. Ben kendilerine söz verdim. Hem görevdeki  1300 arkadaşımız, hem de hali hazırda Türkiye'nin diğer ilerinde çalışan bütün korucular ve hizmetlerini tamamlamış emeklilerde dâhil, inşallah ilk kanun teklifini ben vereceğim. Geriye dönük ve bundan sonra ki gerek sağlıkları ile ilgili gerek sosyal güvenceleriyle ilgili özlük haklarını kapsayan ilk kanun teklifini ben vereceğim. “şeklinde konuştu..

Dernek Başkanı Yaşar Kiraz ise  Kazancıoğlu’nun ziyaretinden mutluluk duyduklarını  vurgulayarak,  korucuların özlük hakları konusunda sıkıntı yaşadığını dile getirip. " Sayın Şinasi Kazancıoğlu, köy korucuları olarak sizden teminimiz meclise seçildiğiniz vakit özlük hakları ile ilgili sorunlarımızı meclisin kürsüne taşımanızdır. Başarılar diliyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız