SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Benim Değil' Demeyip Alınca!..

A- A+ PAYLAŞ

Bankanın, isim benzerliği ve hata dolayısıyla ödeme yaptığı şahıs, olayın daha sonra fark edilmesi üzerine tekrar geldiği bankada yakalandı.

Polis’ten edinilen bilgiye göre; Halk Bankası Merkez Şubesi Müdürü 45 yaşındaki Y.K., isim benzerliği ve hata nedeniyle ödeme yaptıkları 42 yaşındaki F.D. tekrar bankaya gelince polisi aradı. Müdür Y.K. ifadesinde, 13 Temmuz günü bankaya gelen F.D.’ye, bankanın 22 yaşındaki bayan çalışanı S.K. tarafından hata ve isim benzerliğinden dolayı Konya Şubesi’nde hesabı olan F.D.’nin hesabındaki 500 YTL’den 385 YTL’nin ödendiğini, 15 YTL’nin ise havale masrafı olarak kesildiğini, şahsın geriye kalan 100 YTL ile yeni bir hesap açıp bankadan ayrıldığını bildirdi. Banka müdürü, bankanın Konya Şubesi’nin kendilerini uyarması üzerine, parayı ödedikleri şahısla ilgili işlem ve araştırmaya başladıklarını, 17 Temmuz günü şahsın bankaya tekrar gelmesi üzerine polisi aradıklarını belirtti ve bu arada şahsın parayı ödemesi halinde şikayetçi olmayacaklarını ifade etti.

“Dolandırıcılık” suçlamasıyla hakkında işlem yapılan 42 yaşındaki F.D.’nin ise, poliste susma hakkını kullanarak ifade vermediği ve gönderildiği adliyece serbest bırakıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız