SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Benim İçin Baba Ocağı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:24:38
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve Yönetim Kurulu üyeleri Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret ettiler.

Polat, "Yeşilyurt'ta büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğine hep birlikte şahit oluyoruz. Her alanda gelişme sağlamaktan bizler sorumluyuz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Yeşilyurt Belediyesi olarak ta üzerimize düşeni yaparız" şeklinde konuştu.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin,"Yeşilyurt'taki gelişimi bildiklerini ifade ederek, ilçeye yaptığı hizmetler nedeniyle Başkan Polat'a’ teşekkür etti. Yerel yönetimlerin iş adamlarının önünü açtığı şehirler ön plana çıkıyor. Bunun bir örneğini de Yeşilyurt'ta görüyoruz" dedi.

Ekonomik göstergelerin ülke ekonomisine yön verdiğini vurgulayan Balin, “Türkiye ekonomisi büyümekte ve gelişmekte olan bir ekonomi.  Sermaye; barışın, güvenin olduğu yerde vardır. Sanayi de güvenin, barışın olduğu yerlere gitmektedir. Türkiye’de bu ortam oluştu. Dileğimiz bu istikrarın sürmesidir. Sadece ekonomik değil, başka sorunlar konusunda duyarlı davranıp, ülkemizin menfaatleri doğrultusunda görüşlerimizi dile getiriyoruz” şeklinde konuştu. Ayrıca iki yılda bir kongre yaptıklarını belirten Balin, “Cumartesi günü gerçekleştirilecek kongremize Sayın Başkan Hacı Uğur Polat’ı davet ettik” şeklinde ifade etti.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat,"MÜSİAD benim için bir baba ocağıdır. Etkin bir sivil toplum kuruluşudur.  Bu yönüyle ayrı bir misyonu var. MÜSİAD, kurulduğundan beri ülkenin ve milletin hayrına makul ve düzgün önerilerle devam ediyor. İki yılda bir genel kurulun solması sürekli dinamik bir yapının var olması anlamına geliyor. Çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız