SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Benim İçin Çok Büyük Onur"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:16:00
A- A+ PAYLAŞ

CHP'li Büyükşehir ve ilçe belediye meclis üyeleri, AKP'li Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret ettiler.

CHP Meclis Üyesi Hurşit Kuşçu “Yeni yılda hem Malatya’mıza, hem de Yeşilyurt’umuza başarı dileklerimizi iletmek için bugün sayın başkanımızı ziyaret ediyoruz” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Biz Yeşilyurt belediye meclisi olarak gerçekten bir kısmınızla beraber değiliz. Altı arkadaşımızla birlikte belediye meclisinde birlikte çalışıyoruz. Bu atmosfer yeni Türkiye’de olması gereken bir atmosfer diye düşünüyorum. Türkiye’nin yeni yüzyılda seçim atmosferinin sandıkla birlikte kalması gerektiğine inanıyorum” dedi.

Başkan Polat, “Herkesin kendi görüşü mutlaka olması ve savunması gerekiyor. Bu anlamda fikir özgürlüğünün en üst derecede olduğu yerler, en demokratik ülkelerdir. Bizimde o boyutuyla gerek fikir, gerek teşebbüs özgürlüğünü en üst seviyede uygulayan olma hedefini koymamız gerekiyor” şeklinde konuştu. 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Bugün CHP grubundaki arkadaşlarımızın yeni yılı tebrik için ziyaretimize gelmeleri benim için çok büyük bir onurdur. Biz Yeşilyurt belediye meclisi olarak gerçekten bir kısmınızla beraber değiliz. Altı arkadaşımızla birlikte belediye meclisinde birlikte çalışıyoruz. Meclisimizde bir seviye var ve o seviye çerçevesinde hukukumuz var, saygı sevgi çerçevesinde bir ilişkimiz var. Ben tekrar ziyaretinizden dolayı CHP’li Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum ve sizlerinde yeni yılını tebrik ediyorum” dedi.

KOYUNOĞLU DERNEĞİ'NDEN ZİYARET..

Bu arada Akçadağ Velioğlu Aşireti Koyunoğlu Dernek Başkanı Arif Koyun ve Yönetim Kurulu üyeleride  Başkan Polat’a ziyarette bulundular. 

Başkan Polat, “Hemşeri dernekleri artması lazım bu etnik ayrımcılık olarak değil, bilakis o hemşeri grubuna ait olan kişilerin bir birleriyle sosyal kültürel olarak yardımlaşma ve dayanışmasını artırmak için kurulur. Yoksa her türlü ırkçılığı reddediyoruz. Hele hele daha etnik, daha aşiret bazlı ayrımcılık anlamında değerlendirmiyoruz” dedi.

Hemşeri dernekleri hem desteklenmeli, hem de imkânlar ölçüsünde yardımcı olunmalı diyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat,  Örgütlü toplumlar daha rahat, daha hızlı, daha düzgün hareket edebilirler.  Bu yönüyle de çok memnun oldum böyle bir dernekleşme faaliyetinde olmanızdan bu söylediğiniz semtlerde gerek veli oğlu aşireti gerek Akçadağ’ın diğer yerlerinin  %90 ı Malatya’da Yeşilyurt bölgesinde oturmaktadır.  Çok az kısmı Battalgazi ilçemizde oturmaktadır. Genel olarak hemşerilerimizin Yeşilyurt’ta çok ciddi bir nüfus etkinliği var, bu birlikteliğiniz gerçekten çok güzel, özellikle takdir ediyorum. İnşallah ortak faaliyetler konusunda açık olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Dernek Başkanımız Arif Koyun değerli bir kardeşimiz kendisine başarılar diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız