SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Benim İçin Kayıp Yıllar'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor eski başkanlarından, işadamı Nurettin Soykan, Belediye Başkanı Cemal Akın'a yaptığı ziyarette, vefat eden oğlu Sezar Soykan'ın 40 mevlidi için 8 yıl sonra Malatya'ya geldiğini belirterek, gelemediği 8 yılın kendisi için kayıp yıllar olduğunu söyledi.

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB)'ün de Ankara Şube Başkanı olan Soykan, tek oğlu Sezar Soykan'ı genç yaşta kaybettiklerini, vefatının 40. günü dolayısıyla 9 Temmuz Pazartesi günü saat 17.00'de, Çarmuzu'daki Süt Fabrikası lojmanında mevlid okutacaklarını bildirdi. Malatya'yı 8 yıl sonra gördüğünde değişmiş bulduğunu belirten Soykan'a, Belediye Başkanı Akın başsağlığı dileğini iletti.

Akın, Malatya’nın yetiştirmiş olduğu değerli iş adamı Nurettin Soykan’ı uzun bir aradan sonra tekrar hemşerileri arasında görmenin mutluluk verici olduğu ifade ederek, “Değerli evladının genç yaşta vefat etmesi kendisi başta olmak üzere, bizleri ve Malatyalıları üzmüştür. Bu vesile ile kendisine Cenab’ı Hak’tan sabır diliyorum.
İnşallah bundan evvel olduğu gibi gerek Malatya’mızda gerek Türkiye’mizde kalkınma yönünde yatırımlar yapacak ” dedi.

Bu arada, Nurettin Soykan'ın Milli Egemenlik Caddesi'nde, eski Soykan Hastanesi'nin karşısındaki ofisinde oğlunun vefatı nedeniyle başsağlığı dileklerini iletmek isteyenleri kabul ediyor.

Cumartesi akşamı da, bir süredir rahatsız olan Hamidiye Mahallesi Muhtarı, Malatya'nın renkli ve simge simalarından Abdulhadi Çekirdek'i evinde ziyaret eden Soykan, geçmiş olsun dileklerini iletti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız