SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Benim İçin Özeldir"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:42:03
A- A+ PAYLAŞ

 Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları Kurşunlu Yatılı Bölge Okulu'nu ziyaret etti. Okul Müdürü Mesut Ulutaş’tan okulun sorunları ile ilgili bilgiler alan Başkan Millioğulları, “Kurşunlu bölgesi benim için çok özeldir” dedi.

Kurşunlu Mahallesini ziyaret eden Hekimhan Belediye Başkanı Millioğulları, okulun ve okul çevresinde ikamet eden vatandaşların da sorunlarını dinledi. Kurşunlu bölgesinin kendisi için çok özel olduğunu belirten Millioğulları, okul bahçesine fidan dikimi gerçekleştirdi. Beraberindeki belediye personeli ile 20 adet fidan diken Millioğulları öğrencilerle ve okul personeli ile sohbet etti.

Okul Müdürü Mesut Ulutaş ise, “Hekimhan Belediyesi, okulumuza ve çevremize birçok katkı sunacaktır. Bundan sonraki süreçte belediyemizin yardımlarını bekliyoruz” diye konuştu. 

Okul ve belediye işbirliğinde birtakım projelerin yapılması planlanırken, oldukça esprili vakitlerin geçirildiği sohbette Belediye Başkanı Millioğulları öğrencilerle ve tüm personel ile tek tek vedalaşarak, okuldan ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız