SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Benim Kuzum Daha Küçücüktü'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:03:45
'Benim Kuzum Daha Küçücüktü'
A- A+ PAYLAŞ

Gezi olayları sırasında başına gaz kapsülü isabet etmesi sonucu yaralanan ve 269 gündür yoğun bakımda tutulan Berkin Elvan hayatını kaybetti. 

16 yaşındaki Berkin Elvan, Gezi olayları sırasında başına gaz kapsülü isabet etmesi sonucu ağır yaralanmıştı. 269 gündür Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda tutulan Berkin Elvan’ın bu süreçte 45 kilodan 16 kiloya düştüğü belirtilmişti. Ailesi, twitter hesabından Berkin’in hayatını kaybettiğini açıkladı. Yayınlanan mesajda, “Halkımıza: saat 07.00’da Berkin Elvan evladımızı kaybettik. Başımız sağolsun” ifadelerine yer verildi.

Berkin Elvan’ın ailesi, acı haber üzerine gözyaşlarına boğuldu. 

Berkin Elvan, 269 gündür tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bu sabah hayatını kaybetti. Berkin’in cenazesi hastanedeki işlemlerin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Acı haber üzerine yüzlerce kişi, aileye destek vermek üzere hastaneye geldi. Berkin’in ölümü anne ve babasını yasa boğdu. Anne Gülsüm Elvan ve baba Sami Elvan, acı haber üzerine gözyaşlarına boğuldu. Hastane önünde toplanan kalabalık “Berkin Elvan ölümsüzdür” sloganları attı. Acılı anne “Berkin yakışamaz kara topraklara. Benim yavrum daha 14 yaşında. Ben senin acına nasıl dayanırım yavrum. Ben sensin ne yaparım yavrum. Ne olursun bırakma elimi. Benim kuzum daha küçücüktü” diye feryat etti.

Anne Gülsüm Elvan ve baba Sami Elvan daha sonra araca binerek Adli Tıp Kurumu’na gitti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız